Βρείτε εδώ τα κατάλληλα μαχαίρια για την κοπή τόσο της μπριζόλας σας όσο και μεγάλων κομματιών κρέατος. Τα μαχαίρια μπριζόλας διαθέτουν συνήθως, οδοντωτές λεπίδες και ξύλινες λαβές. Κάθε κουζίνα είναι ατελής χωρίς ένα καλό κοφτερό μαχαίρι κρέατος. Οι λεπίδες των μαχαιριών αυτών, έχουν μήκος περίπου 8 έως 20 cm και χρησιμοποιούνται κυρίως για το κόψιμο του κρέατος (ψητά, ζαμπόν, πουλερικά, βοδινό και χοιρινό κρέατος). Χάρη στη λεπτή, στενή και μακριά λεπίδα τους έχουν σχεδιαστεί για να κόβουν με ευκολία και ακρίβεια, πολύ λεπτές φέτες κρέατος.
Login and Registration Form