Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

Σούβλες & Σουβλάκια

Στοιχεία 1-24 από 40

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Σούβλα Inox 31cm

  1,50 €
 2. Σούβλα Inox 40cm

  2,00 €
 3. Σούβλα Inox 42cm

  2,50 €
 4. Σούβλα Inox 50cm

  3,50 €

Στοιχεία 1-24 από 40

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Τώρα μπορείτε και εσείς να φτιάξετε τα δικά σας σουβλάκια στο σπίτι. Οι ανοξείδωτες σούβλες και οι ειδικές βάσεις ψησίματος θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε άπειρους συνδυασμούς από σουβλάκια, κρεατικών και λαχανικών. Λόγω του ειδικού σχεδιασμού τους, μπορείτε να περιστρέφετε, να μεταφέρετε και να σερβίρετε τα σουβλάκια σας, χωρίς κόπο. Απλά περνάτε το κρέας και τα λαχανικά στα σουβλάκια και ψήνετε στη σχάρα.

Μετατρέψτε την ψησταριά υγραερίου σας, σε σούβλα και δημιουργήστε τέλεια ζουμερά ψητά, με τις ηλεκτρικές περιστρεφόμενες σούβλες που σας επιτρέπουν να σουβλίζετε και να ψήνετε χωρίς κόπο στην αγαπημένη σας ψησταριά. Το κρέας ψήνεται ομοιόμορφα, δημιουργώντας ένα ζουμερό αποτέλεσμα. Όποιος και αν είναι ο τρόπος ψησίματος, η σούβλα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ψήσετε μεγαλύτερα κομμάτια κρέατος, όπως ολόκληρα πουλερικά (κοτόπουλα – γαλοπούλες), κοκορέτσι, κοντοσούβλι κ.α

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.