Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

Τσιμπίδες

20 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Τσιμπίδα, Ability (Κόκκινη) - Tramontina®

  Ειδική Τιμή 3,00 € Κανονική Τιμή 10,00 €
 2. Τσιμπίδα, Ability (Γκρι) - Tramontina®

  Ειδική Τιμή 3,00 € Κανονική Τιμή 10,00 €
  Εξαντλημένο
 3. Τσιμπίδα πλακέ, Baron - Broil King®

  17,00 €
  Εξαντλημένο
 4. Λαβίδα Inox - Broil King®

  25,00 €
  Εξαντλημένο
 5. Λαβίδα για BBQ - Traeger®

  27,90 €
  Εξαντλημένο

20 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Για το τέλειο ψήσιμο, σίγουρα χρειάζεστε τα κατάλληλα εργαλεία. Ένα από αυτά είναι οι τσιμπίδες (ή λαβίδες), που διαθέτουν έναν εξαιρετικό σχεδιασμό και σας βοηθάνε στο γύρισμα των ψητών σας! Η τσιμπίδα είναι το ιδανικό εργαλείο για να τοποθετήσετε, να μετακινήσετε και να σερβίρετε το κρέας, τα ψάρια και τα λαχανικά σας.

Η κατάλληλη λαβίδα για το μπάρμπεκιου, θα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες. Να διαθέτει μια σταθερή λαβή και είναι αρκετά μακριά, ώστε τα χέρια σας να έχουν μια ασφαλή απόσταση από τη φλόγα της ψησταριάς σας. Πολλές διαθέτουν ειδικό μηχανισμό κλειδώματος για να εξοικονομείτε χώρο κατά την αποθήκευση, όπως και ειδικούς κρίκους για να τις κρεμάσετε στο μπάρμπεκιου ή όπου αλλού θέλετε.

Για την αποφυγή προβλημάτων με αλλεργίες και επιμολύνσεις σας προτείνουμε να χρησιμοποιήστε διαφορετική λαβίδα για κάθε είδος τροφής.

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.