ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ BOXNOW ΜΕ ΜΟΝΟ 2€

Outdoorchef® - Η Εταιρεία

Outdoorchef

Η Outdoorchef AG είναι μια θυγατρική εταιρία του Ομίλου Diethelm Keller, μιας παγκόσμιας επιχείρησης ελβετικής εκμετάλλευσης που διευθύνεται από την τέταρτη γενιά της ιδρυτική οικογένειας. Η ιστορία του ομίλου Diethelm Keller χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, όταν δύο νεαροί πρωτοπόροι, ο Wilhelm Heinrich Diethelm και ο Edward Anton Keller, ταξίδεψαν στην Άπω Ανατολή. Ο Edward Anton Keller εντάχθηκε σε μια εταιρεία εισαγωγής στις Φιλιππίνες το 1868, ενώ ο Wilhelm Heinrich Diethelm μπήκε στην εμπορική βιομηχανία της Σιγκαπούρης το 1871.

Με τα χρόνια, και οι δύο εξελίχθηκαν σε επιτυχημένους και σεβαστούς επιχειρηματίες στη Νοτιοανατολική Ασία, διατηρώντας παράλληλα ισχυρούς δεσμούς με την Ελβετία. Το 1945, οι δύο άνδρες ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν εμπορικές επιχειρήσεις στην ελβετική αγορά. Μαζί, αφιερώθηκαν τόσο στις εισαγωγές όσο και στις εξαγωγές προς και από την Ελβετία. Οι δύο ομάδες ανέπτυξαν ένα προσεκτικά επιλεγμένο χαρτοφυλάκιο συναλλαγών και τον Ιούλιο του 2000, ένωσαν τελικά τον Όμιλο Diethelm Keller. Το χαρτοφυλάκιο επωνυμίας του ομίλου Diethelm Keller περιλαμβάνει επώνυμα έπιπλα πολυτελείας όπως Dedon και Garpa, ταξιδιωτική πύλη Globetrotter και OUTDOORCHEF.

Οι ψησταριές που κατασκευάζει η OutdoorChef® σχεδιάζονται και αναπτύσσονται αποκλειστικά από πρωτοπόρους Ελβετούς μηχανικούς. Η OutdoorChef® έχει αναπτύξει καινοτόμες ψησταριές και έννοιες γύρω από το μπάρμπεκιου στο δικό της "Εργαστήριο καινοτομίας" στη Ζυρίχη για περισσότερα από 30 χρόνια. Οι ψησταριές της είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας με άριστη ποιότητα κατασκευής και καλά μελετημένο σχεδιασμό μέχρι και τις μικρότερες λεπτομέρειες του ανοξείδωτου μετάλλου. Όλες οι ψησταριές αερίου σε σχήμα βραστήρα (kettle) είναι εξοπλισμένες με το μοναδικό της σύστημα χοάνης το οποίο ψήνει το φαγητό ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές χωρίς να χρειάζεται να το γυρίσετε - αυτό προσφέρει επίσης τα υπέροχα αρώματα ψησίματος και τα πιο ζουμερά αποτελέσματα.

Κάθε μέρα προσπαθεί να κάνει τις καρδιές της BBQ κοινότητας να χτυπάνε πιο γρήγορα. Τα νέα πρότυπα που έχει θέσει για το 2020 έχουν εναρμονισθεί τόσο καλά το σχεδιασμό όσο και τη λειτουργικότητα όπως ποτέ ξανά. Υπάρχει μια απλή φιλοσοφία για την εξασφάλιση της καθαρής απόλαυσης στο μπάρμπεκιου. Βάλτε τα τρόφιμα να μαγειρευτούν στην σχάρα, κλείστε το καπάκι και μετά απολαύστε ένα μπουκάλι κρασί (ή ό,τι άλλο επιθυμείτε) με τους καλεσμένους σας. Επειδή η OutdoorChef® θα κάνει τα πάντα για εσάς!

Στοιχεία 1-24 από 44

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
 1. Ανοξείδωτη Τσιμπίδα, 45cm– Outdoorchef®

  Ειδική Τιμή 25,00 € Κανονική τιμή 29,90 €
 2. Μεγάλη Βούρτσα Καθαρισμού – Outdoorchef®

  Ειδική Τιμή 31,00 € Κανονική τιμή 37,95 €
 3. Σετ Εργαλείων 2 τμχ (Τσιμπίδα Ακριβείας, Σπάτουλα), για Plancha - OutdoorChef®

  Ειδική Τιμή 39,00 € Κανονική τιμή 44,90 €
 4. Σπάτουλα για πίτσα - OutdoorChef®

  Ειδική Τιμή 39,00 € Κανονική τιμή 49,90 €
 5. Κάλυμμα Minichef 420 G/E - OutdoorChef®

  Ειδική Τιμή 39,00 € Κανονική τιμή 44,90 €
 6. Κάλυμμα D-Line, Small - OutdoorChef®

  Ειδική Τιμή 79,00 € Κανονική τιμή 89,90 €
 7. Κάλυμμα D-Line, Medium - OutdoorChef®

  Ειδική Τιμή 99,00 € Κανονική τιμή 109,90 €
 8. Κάλυμμα για Arosa 570G - OutdoorChef®

  Ειδική Τιμή 99,00 € Κανονική τιμή 119,90 €
 9. Θερμόμετρο Gourmet Check Pro – OutdoorChef®

  Ειδική Τιμή 116,00 € Κανονική τιμή 128,90 €
 10. Σετ σούβλας με μοτέρ – Outdoorchef®

  Ειδική Τιμή 119,00 € Κανονική τιμή 129,90 €
Σελίδα
ανά σελίδα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.