Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

Επιφάνειες Κοπής

12 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

12 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Κάθε κουζίνα χρειάζεται τουλάχιστον μία επιφάνεια κοπής για την προετοιμασία του φαγητού. Αντίστοιχα και στο μπάρμπεκιου οι επιφάνειες κοπής αποτελούν απαραίτητο εργαλείο τόσο για τον τεμαχισμό και το φιλετάρισμα των τροφίμων όσο και για το εντυπωσιακό σερβίρισμα των ψητών σας. Ανακαλύψτε τις επιφάνειες κοπής που διαθέτουμε και διαλέξτε την καταλληλότερη για εσάς. Οι επιφάνειες κοπής είναι πλαστικές (σιλικόνη) ή ξύλινες. Όλες οι επιφάνειες κοπής που διαθέτουμε, κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, ώστε να μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι για την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής τους.

Οι επιφάνειες κοπής είναι συχνά κατασκευασμένες από ξύλο ή πλαστικό και διατίθενται σε διάφορα πλάτη, μεγέθη, σχέδια και χρώματα. Υπάρχουν επίσης επιφάνειες κοπής από γυαλί, χάλυβα ή μάρμαρο, οι οποίες καθαρίζονται ευκολότερα, αλλά τείνουν να βλάπτουν τα μαχαίρια σας, λόγω της σκληρότητάς τους. Κάποιες διαθέτουν επίσης μεγάλες εσοχές για να συλλέγονται τα ζουμιά και αντιολισθητικά λαστιχένια πόδια, ώστε να παραμένουν σταθερές, στο πάγκο εργασίας σας.

Ξύλινες επιφάνειες κοπής

Το ξύλο θεωρείται ζωντανός οργανισμός και έχει φυσικές αντισηπτικές ιδιότητες. Τα σκληρά ξύλα με μικρούς πόρους είναι προτιμότερα για επιφάνειες κοπής, καθώς η σκληρότητα και η πυκνότητα συμβάλλουν στη μείωση της απορρόφησης υγρών και ακαθαρσιών στην επιφάνεια του ξύλου.

Πλαστικές επιφάνειες κοπής

Οι πλαστικές επιφάνειες κοπής, είναι ευρέως γνωστές ως σιλικόνες κοπής. Σε αντίθεση με το ξύλο, το πλαστικό δεν έχει εγγενείς αντισηπτικές ιδιότητες, ωστόσο, σε αντίθεση με το ξύλο, οι πλαστικές σανίδες επιτρέπουν τον εύκολο καθαρισμό χωρίς να συγκρατούν χημικές ουσίες.

Οι επιφάνειες κοπής είναι ιδανικές για κρέας, λαχανικά, ψάρι, κοτόπουλο, αλλά και για να κόβετε μεγάλα κομμάτια κρέατος εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.