Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

Λάστιχα & Ρυθμιστές

Φίλτρο  
Κατασκευαστής  
Τιμή  

6 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

6 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Βρείτε εδώ λάστιχα μεγάλης αντοχής και ρυθμιστές χαμηλής πίεσης για να συνδέσετε την φιάλη υγραερίου με ασφάλεια στην συσκευή σας.

Το απαραίτητο εξάρτημα για να συνδέσετε με ασφάλεια μία συσκευή υγραερίου στην φιάλη, είναι ο ρυθμιστής πίεσης. Οι ρυθμιστές χρησιμοποιούνται για τη μείωση της πίεσης του αερίου της φιάλης σας και την διατήρηση της πίεσης  σε σταθερά επίπεδα, εντός των αποδεκτών ορίων, καθιστώντας την κατάλληλη για τη συσκευή σας.

Ανάλογα με την συσκευή και την φιάλη που θέλετε να συνδέσετε στην συσκευή σας υπάρχουν 2 τύπου ρυθμιστών: οι βιδωτοί και οι ειδικού τύπου ”Bayonet” (ή “One Click”) που κάνουν την σύνδεση παιχνιδάκι, χωρίς να χρειάζεται πλέον μυϊκή δύναμη ούτε εργαλεία και φλάντζες για την αλλαγή της φιάλης.

Συμβουλευτείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή της ψησταριάς σας και προμηθευτείτε τον κατάλληλο ρυθμιστή και λάστιχο που ταιριάζει στη δικής σας ψησταριά.

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.