Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

Ταψιά

16 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

16 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Μετατρέψτε τη ψησταριά υγραερίου σας σε φούρνο και πειραματιστείτε με μια μεγάλη ποικιλία από ταψιά σχάρας, wok λαχανικών, ταψιά για Paella και προστατευτικά ταψάκια για έμμεσο ψήσιμο. Θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χώρο στην επιφάνεια ψησίματος και να δημιουργήσετε πανεύκολα τις αγαπημένες σας συνταγές.

Τα ταψιά ψησίματος είναι κατάλληλα για έμμεσο ψήσιμο και σας δίνουν την δυνατότητα να μαγειρέψετε ότι μπορείτε να φανταστείτε. Κάποια διαθέτουν διάτρητες επιφάνειες ώστε να απομακρύνονται όλα τα υγρά και τα ψητά σας να παραμένουν ζουμερά. Τέτοια ταψιά είναι ιδανικά για το ψήσιμο λαχανικών (όπως τα κολοκύθια, τα μανιτάρια) και γαρίδων.

Τα προστατευτικά ταψιά για έμμεσο ψήσιμο, χρησιμεύουν ως μικρή ασπίδα για την ψησταριά σας. Λόγω των ειδικών εγκοπών που διαθέτουν, διοχετεύουν το λίπος στο λιποσυλλέκτη, προστατεύοντας τους καυστήρες.

Ένα Wok λαχανικών μπορεί να σας παρέχει περισσότερο χώρο στην επιφάνεια ψησίματος, ενώ είναι ταυτόχρονα και πολύ βαθύ. Οι τρύπες που διαθέτει βοηθούν, ώστε να αποφεύγεται το κόλλημα του φαγητού σας. Επίσης τα βαθιά ταψιά τύπου Wok, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν κουτιά καπνίσματος, δίνοντας μια βαθιά καπνιστή γεύση στα φαγητά σας.

Εκμεταλλευτείτε τις πολλαπλές χρήσεις των ταψιών ψησίματος και δημιουργήστε όλες τις αγαπημένες σας συνταγές, στην ψησταριά σας.

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.