Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

Κουτιά Καπνίσματος

12 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

12 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Με τα κουτιά καπνίσματος θα μπορέσετε να δώσετε μία τέλεια γεύση καπνιστού στα ψητά σας, σε μια ψησταριά υγραερίου. Απλά γεμίστε το κουτί με τα αρωματικά ξύλα/ροκανίδια της αρεσκείας σας και τοποθετείστε το, στη ψησταριά σας.

Τοποθετείστε το, είτε πάνω στις αντιφλογιστικές σχάρες, είτε απευθείας επάνω στη σχάρα σας. Αφήστε το, περίπου 20 λεπτά και ο καπνός που θα αρχίσει να αναδύεται, θα "αρωματίσει" το φαγητό σας, με τη λεπτή καπνιστή γεύση και το άρωμα που εσείς θα επιλέξετε.

Μία καλή λύση είναι τα πριονίδια που θα τα βρείτε σε διάφορες αρωματικές ποικιλίες όπως βελανιδιάς, μηλιάς, κερασιάς, mesquite ή hickory. Για να τα χρησιμοποιήσετε, τοποθετήστε τα σε ένα σκεύος γεμάτο με νερό για μία ώρα περίπου, ώστε να μουλιάσουν. Στεγνώστε καλά και προσθέστε τα στο κουτί καπνίσματος. Για κάθε ψήσιμο θα χρειαστείτε περίπου ένα ποτήρι πριονίδια.

Μόλις το ξύλο ή τα πριονίδια ζεσταθούν αρκετά, θα ξεκινήσουν να αναδύουν καπνό. Κλείστε το καπάκι του bbq σας και προσαρμόστε τον εξαερισμό (εάν διαθέτει η συσκευή σας). Με αυτό τον τρόπο θα μετατρέψτε εύκολα την ψησταριά σας σε φούρνο καπνίσματος. Ο αρωματικός καπνός των ξύλων θα βγει από τις ειδικές τρυπούλες του δοχείου καπνίσματος και θα εμποτίσει ομοιόμορφα αυτό που ψήνετε είτε αυτό είναι κρέας, ψάρι, λαχανικά, λουκάνικα κλπ.

Εάν και εσείς αγαπάτε την καπνιστή γεύση και μυρωδιά στα ψητά σας, τότε το κουτί καπνίσματος είναι το ιδανικό gadget για να πετύχετε το τέλειο καπνιστό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.