Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

Καλύμματα

Στοιχεία 1-24 από 65

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-24 από 65

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Έχετε επενδύσει στην αγορά μια καλής ψησταριάς;
Τότε θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι το κάλυμμα είναι από τα απαραίτητα αξεσουάρ μπάρμπεκιου στο οποίο θα πρέπει να επενδύσετε εξίσου. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν διαθέτουν ειδικό χώρο (μπαλκόνι με υπόστεγο ή κήπο με πέργκολα) για να αποθηκεύσουν την ψησταριά τους, οπότε ένα ποιοτικό κάλυμμα είναι απολύτως απαραίτητο. Το διάστημα που δεν χρησιμοποιείτε την ψησταριά σας, σκεπάστε τη με ένα ειδικό προστατευτικό κάλυμμα για να διατηρηθεί σαν καινούρια. Η βροχή, ο ήλιος, η υγρασία και το κρύο δεν θα είναι πια πρόβλημα!

Ένα ποιοτικό κάλυμμα μπάρμπεκιου, θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υλικά σχεδιασμένα για να αντέχουν τόσο τον ψυχρό και υγρό χειμώνα αλλά και το θερμό καλοκαίρι. Τα περισσότερα διαθέτουν ιμάντες με τους οποίους εξασφαλίζεται η κατάλληλη εφαρμογή του καλύμματος σε κάθε ψησταριά.

Είτε διαθέτετε σταθερή ψησταριά σπίτι σας, είτε φορητή, βεβαιωθείτε ότι η ψησταριά σας είναι προστατευμένη. Οι τσάντες μεταφοράς δεν προσφέρουν μόνο προστασία στην ψησταριά, αλλά και τη δυνατότητα να τη μεταφέρετε όπου εσείς θέλετε, χωρίς φθορές και ακαταστασία. Είναι η τέλεια λύση για τη φύλαξη στην αποθήκη, την προστασία από τις καιρικές συνθήκες στην αυλή αλλά και κατά την μεταφορά της στο πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από καλύμματα φιαλών, καλύμματα και τσάντες μεταφοράς μπάρμπεκιου, από όλες τις κορυφαίες μάρκες, όπως Weber, Broil King, Campingaz. Προστατέψτε την επένδυσή σας αγοράζοντας ένα κάλυμμα ταυτόχρονα με την αγορά της ψησταριά σας.

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.