Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

Καυστήρες

Φίλτρο  
Κατασκευαστής  
Τιμή  

22 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Θερμαντικό Σκεύος, Chafo - EcoBurner®

  Ειδική Τιμή 39,00 € Κανονική Τιμή 69,00 €
 2. Μαντεμένιος καυστήρας ΗΤΑ 40cm - GrillPro®

  Ειδική Τιμή 80,00 € Κανονική Τιμή 90,00 €
  Εξαντλημένο
 3. Μαντεμένιος καυστήρας ΗΤΑ 48cm - GrillPro®

  Ειδική Τιμή 90,00 € Κανονική Τιμή 100,00 €
  Εξαντλημένο

22 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Οι καυστήρες των ψησταριών υγραερίου θα μπορούσε να πει κανείς, ότι αποτελούν την καρδιά κάθε μπάρμπεκιου, καθώς δημιουργούν την κεντρική πηγή θερμότητας στο ψήσιμο των τροφών σας. Οι καυστήρες ψησταριών υγραερίου συνήθως κατασκευάζονται από: ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμινένιο χάλυβα ή μαντέμι. Οι καυστήρες σε κάθε μοντέλο μπάρμπεκιου είναι ξεχωριστοί καθώς παράγουν διαφορετική απόδοση ενέργειας.

Οι πιο συνηθισμένος τύποι καυστήρων στις ψησταριές υγραερίου είναι αυτοί που έχουν σχήμα«Η», καθώς μοιάζει σαν το κεφαλαίο γράμμα “Η”, οι καυστήρες σχήματος “8", και οι ράβδοι. Κάθε ψησταριά υγραερίου, διαθέτει  καυστήρες συγκεκριμένου σχήματος και τόσους σε αριθμό, όσους απαιτούνται για να καλύψει θερμικά την επιφάνεια ψησίματος.

Βρείτε εδώ μια μεγάλη ποικιλία από αυθεντικούς καυστήρες άριστης ποιότητας, για όλους τους τύπους μπάρμπεκιου υγραερίου της Weber® και της Broil King® και επιλέξτε τον κατάλληλο για την δική σας ψησταριά.

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.