Σχετικά με το BBQ.gr

Τώρα δε χρειάζεται να ψάχνετε παντού για να βρείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό για το μπάρμπεκιου και το ψήσιμο, επισκεφθείτε το BBQ.gr.
Αν επιθυμείτε μπορείτε να επισκεφτείτε την οργανωμένη έκθεση από μπάρμπεκιου και αξεσουάρ όπου θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για το ψήσιμο. Πάντα με την εγγύηση ποιότητας και εξυπηρέτησης της BBQ.gr που επιπλέον αναλαμβάνει τη γρήγορη μεταφορά των αγορών σας σπίτι, την τεχνική υποστήριξη και το service των συσκευών σας.

 

Είδη μπάρμπεκιου

Η BBQ.gr είναι εξειδικευμένη εταιρία που σας προσφέρει είδη μπάρμπεκιου και αξεσουάρ στη μεγαλύτερη γκάμα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Η πολυετής πείρα στο χώρο και η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ένα πλήθος από είδη μπάρμπεκιου,  ψησταριές υγραερίου, ηλεκτρικές ψησταριές και ψησταριές με κάρβουνο. Σε εμάς θα βρείτε επίσης ό,τι χρειαστείτε από ποιοτικά αξεσουάρ που θα κάνουν το ψήσιμο μια πραγματική απόλαυση. Σχάρες ψησίματος, μαντεμένιες πλάκες, ταψιά, βάσεις ψησταριών και εργαλεία ψησίματος σας περιμένουν για να σας λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια.

Εξυπηρέτηση

Η εταιρία μας παρέχει υποστήριξη και μετά την πώληση. Έτσι, όταν φεύγετε από το κατάστημά  μας, είστε σίγουροι ότι όχι μόνο έχετε αγοράσει το καλύτερο, αλλά επιπλέον έχετε την ασφάλεια ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας για ό,τι χρειαστείτε. Στην έκθεσή μας επίσης μπορείτε να διαλέξετε μέσα από τη μεγαλύτερη γκάμα ετοιμοπαράδοτων ειδών μπάρμπεκιου και αξεσουάρ, όποια μέρα εσείς επιθυμείτε, αφού είμαστε ανοιχτά όλη την εβδομάδα ακόμα και τις Κυριακές. 

Δωρεάν διανομή

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επίσης αναλαμβάνουμε τη δωρεάν αποστολή για όλα τα είδη μέσα στο δίκτυο διανομής μας. Εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα, η παραγγελία σας θα παραδοθεί άμεσα για τις περιοχές της Αττικής και εντός 3 ημερών στην υπόλοιπη Ελλάδα. 
Oι παραδόσεις εκτός Αττικής, γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελία σας για λόγους ανώτερης βίας (πχ. απεργίες) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.