Σχετικά με το BBQ.gr

Τώρα δε χρειάζεται να ψάχνετε παντού για να βρείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό για το μπάρμπεκιου και το ψήσιμο, επισκεφθείτε το BBQ.gr.
Αν επιθυμείτε μπορείτε να επισκεφτείτε την οργανωμένη έκθεση από μπάρμπεκιου και αξεσουάρ όπου θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για το ψήσιμο. Πάντα με την εγγύηση ποιότητας και εξυπηρέτησης της BBQ.gr που επιπλέον αναλαμβάνει τη γρήγορη μεταφορά των αγορών σας σπίτι, την τεχνική υποστήριξη και το service των συσκευών σας.

Είδη μπάρμπεκιου

Η BBQ.gr είναι εξειδικευμένη εταιρία που σας προσφέρει είδη μπάρμπεκιου και αξεσουάρ στη μεγαλύτερη γκάμα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Η πολυετής πείρα στο χώρο και η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ένα πλήθος από είδη μπάρμπεκιου,  ψησταριές υγραερίου, ηλεκτρικές ψησταριές και ψησταριές με κάρβουνο. Σε εμάς θα βρείτε επίσης ό,τι χρειαστείτε από ποιοτικά αξεσουάρ που θα κάνουν το ψήσιμο μια πραγματική απόλαυση. Σχάρες ψησίματος, μαντεμένιες πλάκες, ταψιά, βάσεις ψησταριών και εργαλεία ψησίματος σας περιμένουν για να σας λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια.

Εξυπηρέτηση

Η εταιρία μας παρέχει υποστήριξη και μετά την πώληση. Έτσι, όταν φεύγετε από το κατάστημά μας, είστε σίγουροι ότι όχι μόνο έχετε αγοράσει το καλύτερο προϊόν, αλλά επιπλέον έχετε την ασφάλεια ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας για ό,τι χρειαστείτε. Στην έκθεσή μας, μπορείτε να διαλέξετε μέσα από τη μεγαλύτερη γκάμα ετοιμοπαράδοτων ειδών μπάρμπεκιου και αξεσουάρ, το κατάλληλο προϊόν που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, είναι πάντα στην διάθεσή σας, για να λύσει όλες σας τις απορίες, σχετικά με το ψήσιμο.

Δωρεάν διανομή

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, για αγορές αξίας 100,00 € και άνω αναλαμβάνουμε την δωρεάν αποστολή για όλα τα είδη (εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα), σε περιοχές της Αττικής (*).

* Στο δίκτυο περιλαμβάνονται οι χερσαίοι δήμοι της Αττικής εκτός από τα Μέγαρα, τη Μάντρα Αττικής, την Ελευσίνα, τον Ωρωπό, την Αυλώνα, την Μαλακάσα, το Γραμματικό και την περιφερειακή ενότητα νήσων Αττικής (Δήμοι: Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σαλαμίνας, Σπετσών, Τροιζηνίας, Ύδρας).

 
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.