Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

Προσανάμματα

Φίλτρο  
Κατασκευαστής  
Τιμή  

4 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

4 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Οι κύβοι προσανάμματος, είναι ένας πρακτικός τρόπος για να ανάβετε εύκολα, γρήγορα, οικολογικά, και χωρίς στάχτες την φωτιά σας. Είναι ιδανικοί για τζάκια, σόμπες με ξύλα και ψησταριές με κάρβουνα ή μπρικέτες. Ακόμα και με αέρα ή βροχή, οι κύβοι προσανάμματος θα ανάψουν τα κάρβουνά σας, μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν ανάψουν, καίγονται ζωηρά χωρίς να αφήνουν καμιά μυρωδιά ή γεύση στις τροφές σας.

Εμείς σας προτείνουμε τους κύβους προσανάμματος φυσικής ξυλείας της Weber, χωρίς πετρέλαιο ή παραφίνη για οικολογικό, αξιόπιστο και ασφαλές άναμμα της φωτιάς σας. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για το άναμμα της ψησταριάς σας, είναι η χρήση ενός δοχείου εκκίνησης, που κάνει εύκολο το άναμμα των κάρβουνων. Τοποθετήστε 2 με 3 κύβους προσανάμματος στη σχάρα των κάρβουνων της ψησταριάς σας και και άναψτέ τα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το δοχείο εκκίνησης γεμάτο με κάρβουνα ακριβώς πάνω στους κύβους προσανάμματος. Αν χρησιμοποιείτε μπρικέτες, το περιεχόμενο θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο να ανάψει, ενώ στην περίπτωση των κάρβουνων σε περίπου ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά θα έχετε έτοιμη φωτιά για ψήσιμο. Μια μέθοδος οικονομική, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μακριά σπίρτα της Primo® για να ανάψετε ακίνδυνα και εύκολα την ψησταριά ή το τζάκι σας. Με αυτά τα σπίρτα της Primo®, μπορείτε να ανάψτε τα κάρβουνα της ψησταριάς σας, εύκολα και γρήγορα, καθώς είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικό ξυλοκάρβουνο. Λειτουργούν όπως τα κοινά σπίρτα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από ένα, εφόσον το κρίνετε απαραίτητο.

Επιλέξτε το κατάλληλο προσάναμμα για το άναμμα της ψησταριάς σας και εξοικονομείστε χρόνο μαζί με τους αγαπημένους σας στο ψήσιμο.

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.