Απογειώστε το ψήσιμο στο μπάρμπεκιού σας, με τα πιο χρήσιμα και εντυπωσιακά gadget. Εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τα gadgets κορυφαίων κατασκευαστών που θα σας αναδείξουν σαν ψήστη!
Όποιο και να είναι το ψήσιμο της αρεσκείας σας, δεν χρειάζεται πλέον να μαντεύετε για το αν είναι έτοιμη η μπριζόλα σας. Για να είστε σίγουροι, για το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα στην μπριζόλα, στο φιλέτο, στο κοτόπουλο ή στο μεγάλο κομμάτι κρέατος που ψήνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα θερμόμετρα ψησίματος. Ελέγξετε την εσωτερική θερμοκρασία των ψητών σας, είτε ψήνετε σε ψησταριές υγραερίου είτε σε ψησταριές κάρβουνου. Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από θερμόμετρα υψηλής ποιότητας, της Broil King, της Weber και της Grill Eye.
Ανάψτε εύκολα το μπάρμπεκιου υγραερίου αλλά και άλλες συσκευές όπως εστίες κουζινάκια, θερμάστρες και σόμπες, με τους εργονομικούς αναπτήρες από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Επίσης εδώ θα βρείτε τον αυθεντικό αναπτήρα Looflighter, που θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία, καθώς είναι η πιο γρήγορη και ασφαλής λύση, για να ανάψετε το μπάρμπεκιου κάρβουνου ή το τζάκι σας, σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.
Το ψήσιμο τη νύχτα ή σε χαμηλό φωτισμό δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Εδώ θα βρείτε φακούς led που προσαρμόζονται επάνω στο μπάρμπεκιου για να κατευθύνουν το φως εκεί που πρέπει χωρίς να το κρατάτε εσείς.
Ψήστε με στιλ, χρησιμοποιώντας τα γνήσια αξεσουάρ και gadget της Weber®, όπως αναπτήρες, γάντια, τσιμπίδες, σπάτουλες και burger press.
Είστε λάτρεις του ψησίματος στον κήπο ή διοργανώνεται συχνά πάρτι με φίλους σε εξωτερικό χώρο, τότε ένα φορητό ψυγείο είναι ιδανικό για να διατηρήσετε παγωμένα αναψυκτικά και μπύρες για όλη την παρέα. Επίσης μπορείτε να κρατήστε τα τρόφιμα και τα ποτά σας κρύα με τα φορητά ψυγεία πάγου, που θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού σας στο camping, στο σκάφος, στις εκδρομές, στο ψάρεμα και όχι μόνο!
Η τεχνική Sous Vide είναι μια γαλλική τεχνική μαγειρικής, ιδανική ακόμη και για οικιακή χρήση. Αποτελεί έναν υγιεινό τρόπο μαγειρέματος σε κενό αέρος, που μέχρι πρότινος μπορούσατε να απολαύσετε μόνο σε ακριβά εστιατόρια. Αλλά όχι πια! Η τεχνική Sous vide (Σου Βιντ) αποτελεί μια σύγχρονη τεχνική μαγειρέματος και η ονομασία της, προέρχεται από την ομώνυμη γαλλική φράση που σημαίνει "εν κενώ". Σύμφωνα με την τεχνική αυτή, τα τρόφιμα σφραγίζονται σε κενό αέρος και εν συνεχεία ψήνονται σε σταθερή θερμοκρασία, αισθητά χαμηλότερη σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες τεχνικές μαγειρέματος (τηγάνισμα, βράσιμο κτλ). Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε, για το μαγείρεμα με την τεχνική Sous Vide. Μια μεγάλη ποικιλία από μηχανές μαγειρέματος, συσκευές, σακούλες και ρολά συντήρησης τροφίμων.
Login and Registration Form