Σχεδιασμός για τέλειο ψήσιμο!

Σχεδιάστηκε για το τέλειο ψήσιμο! Πείτε τέρμα στη φωτιά πάνω στα ψητά!

Νέα βελτιωμένη επιφάνεια από ανθεκτικό αλουμίνιο για να ταιριάζει με κάθε BBQ. Πρωτοποριακό σύστημα "Original Raised Rail DesignTM" ψήνει το φαγητό καλύτερα!

  • Υπέρυθρο ψήσιμο

  • Προστασία από φλόγα πάνω στα ψητά

  • Ζουμερά & Τρυφερά ψητά

  • Τέλειες ραβδώσεις στο φαγητό

  • Πανεύκολες στο καθάρισμα

  • Κατάλληλες και για ψάρια, πίτσες & λαχανικά

Χρήση της Σχάρας

Κατάλληλες για κάθε BBQ
Οι σχάρες GrillGrate® είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους μπάρμπεκιου. Είτε έχετε ένα υπερσύγχρονο BBQ υγραερίου τελευταίας τεχνολογίας, είτε μία απλή κλασική ψησταριά κάρβουνου, οι σχάρες GrillGrate® ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε τύπο και κάνουν το ψήσιμο εύκολο και απολαυστικό.

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε το παλιό σας μπάρμπεκιου, ξανασκεφτείτε το!
Η σχάρα είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι σε ένα BBQ για να έχετε επιτυχία στο ψήσιμο. Αλλάζοντας τις παλιές σας σχάρες, με τις πρωτοποριακές σχάρες GrillGrate®, είναι σαν να αγοράζεται καινούριο μπάρμπεκιου!

Πλάκες GrateGriddle®

Συνδυάστε τη σχάρα GrillGrate® με τις υψηλής ποιότητας πλάκες GrateGriddle® από ανθεκτικό αλουμίνιο για να ψήσετε ότι θέλετε, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

2 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την πλάκα GrateGriddle

Την πλάκα μπορείτε να την τοποθετήσετε:
•απευθείας πάνω από την κλασική σχάρα του μπάρμπεκιου
•πάνω από την σχάρα GrillGrate® για τη μέγιστη απόδοση και το ιδανικό αποτέλεσμα.

 

Καθαρισμός & Περιποίηση της Σχάρας

Οι σχάρες GrillGrate είναι ανθεκτικές στις υψηλές θερμοκρασίες και εξαιρετικά αντικολλητικές. Καθαρίζονται εύκολα με κλασικές βούρτσες καθαρισμού χωρίς να φθείρονται χάρη στο ανθεκτικό αλουμίνιο υψηλής ποιότητας.

Για τέλειο και ευκολότερο καθάρισμα, οι σχάρες GrillGrate® διαθέτουν ειδικό σετ καθαρισμού με ειδικά σχεδιασμένη βούρτσα που εισχωρεί στη ραβδώσεις της σχάρας και αφαιρεί και το παραμικρό υπόλειμμα φαγητού ή άλλου υλικού. Διαθέτουν επίσης, ειδική σπάτουλα που εισχωρεί στα αυλάκια της σχάρας και κάνει το γύρισμα των ψητών πανέυκολο χωρίς να διαλύονται καθώς τα γυρίζετε.

Καθαρισμός & Περιποίηση της Σχάρας

1.Ζεστάνετε το μπάρμπεκιου με τοποθετημένες τις πλάκες GrillGrate®. Αν ψήνετε σε ψησταριά με κάρβουνο βεβαιωθείτε ότι η φωτιά έχει "πέσει".

2.Κατά την πρώτη (ή δεύτερη) χρήση, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε λίγο ειδικό αντικολλητικό σπρέϊ λαδιού (π.χ spray της Weber®). Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε σπρέϊ στα επόμενά σας ψησίματα γιατί η παρατεταμένη χρήση ενδέχεται να φθείρει τη σχάρα.

3.Ο καθαρισμός είναι εύκολος και δεν χρειάζεται να το παρακάνετε στο τρίψιμο. Όταν οι σχάρες έχουν προ-θερμανθεί, τα υπολείμματα φεύγουν εύκολα με απαλό τρίψιμο χρησιμοποιώντας την ειδική βούρτσα και το σετ καθαρισμού. Αποφύγετε το επίμονο τρίψιμο για να τις διατηρήσετε σαν καινούριες για μια ζωή.

4.Επιτρέψτε στις σχάρες να μαυρίσουν και να σκουρύνουν με τον καιρό. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρηθούν καλύτερα στο χρόνο και θα χρειάζεστε λιγότερο καθάρισμα σε κάθε σας ψήσιμο.

Σχετικά βίντεο

Δείτε τα Προϊόντα της GrillGrate®