Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

Βούρτσες

Στοιχεία 1-24 από 34

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ειδική βούρτσα για σχάρες GrillGrate, The Grate Brush - GrillGrate®️

    Ειδική Τιμή 6,00 € Κανονική Τιμή 8,99 €
  2. Βούρτσα Καθαρισμού, με πάγο - Broil King®

    Ειδική Τιμή 22,00 € Κανονική Τιμή 25,00 €

Στοιχεία 1-24 από 34

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Κρατήστε τη ψησταριά σας καθαρή και απαλλαγμένη από τα ξεραμένα υπολείμματα τροφών, επιλέγοντας τη κατάλληλη βούρτσα, για τον εύκολο και γρήγορο καθαρισμό τόσο της σχάρας ψησίματος όσο και ολόκληρης της ψησταριάς σας.

Είτε είστε λάτρης του μπάρμπεκιου όλο το χρόνο, είτε είστε εποχιακός ψήστης, θα πρέπει να καθαρίζετε τη σχάρα σας κάθε φορά που την χρησιμοποιείτε, αν θέλετε τα τρόφιμά σας να παραμένουν νόστιμα και μικροβιακά ασφαλή. Οπότε πριν ξεκινήσετε το ψήσιμο, η απόξεση των σχαρών ψησίματος είναι απαραίτητη. Ο σωστός καθαρισμός της σχάρας βοηθά επίσης στη σωστή διατήρηση του υλικού κατασκευής της σχάρας, εμποδίζοντας τη διάβρωση και τη σκουριά, που παρουσιάζουν ακόμα μεγαλύτερους κινδύνους για την υγεία σας. Επίσης τα τρόφιμα έχουν καλύτερη γεύση και είναι πιο εύκολο να τα διαχειριστείτε όταν ψήνετε σε καθαρή σχάρα.

Για την επιλογή του σωστού εργαλείου καθαρισμού της ψησταριάς σας θα πρέπει να σκεφτείτε τον τύπο της σχάρας σας αλλά και τι θέλετε να επιτύχετε. Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες βούρτσες για τον καθαρισμό των ψησταριών είναι οι συρματόβουρτσες. Οι βούρτσες με συρμάτινη κεφαλή αφαιρούν τα ίχνη από κρέας ή άλλα υπολείμματα πάνω στην μαντεμένια σχάρα ή την πλάκα της ψησταριάς σας. Κάποιες από αυτές, διαθέτουν και ενσωματωμένη ξύστρα (ξυράφι) για εύκολο καθαρισμό της πλάκας ή της πέτρας ψησίματος. Μια ξύλινη βούρτσα θα σας βοηθήσει να καθαρίζετε τη σχάρα του μπάρμπεκιου ή τα εμαγιέ ράφια εύκολα και γρήγορα. Υπάρχουν επίσης βούρτσες καθαρισμού, κατασκευασμένες από σκληρές τρίχες νάιλον για χρήση αποκλειστικά και μόνο σε κρύες σχάρες που σας δίνουν την δυνατότητα να καθαρίσετε πανεύκολα τα υπολείμματα τροφών.
Μη ξεχνάτε επίσης ότι λόγω της σκληρής χρήσης κάθε βούρτσας, θα πρέπει να αντικαθίσταται συχνά ολόκληρη η βούρτσα ή μόνο η κεφαλή της, προτού αρχίσουν οι τρίχες να χαλαρώνουν.

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.