ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας. Θα λάβετε ενημερωτικό SMS ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Το κατάστημα μας βρίσκεται:
Λ. Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα 16674 (Εντός Εμπορικού Κέντρου CITYPLAZA στο Ισόγειο). 
Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει:

 • ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα και
 • ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. 

2. Αποστολή στον χώρο σας

Α. Εντός Αττικής

 1. Παράδοση Ψησταριών Εντός Αττικής από το εξειδικευμένο μας προσωπικό
  Η παράδοση παραγγελιών που αφορούν ψησταριές με διεύθυνση αποστολής εντός Αττικής (*), γίνεται από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας και τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
 2. Παράδοση Αξεσουάρ Εντός Αττικής 
  Η παράδοση παραγγελιών που αφορούν προϊόντα / αξεσουάρ ψησίματος αξίας άνω των 100€ και με διεύθυνση αποστολής εντός Αττικής (*), γίνεται είτε από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας, είτε από εταιρία courier (ACS) και τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

(*)  Στο δίκτυο περιλαμβάνονται οι χερσαίοι δήμοι της Αττικής εκτός από τα Μέγαρα, τη Μάντρα Αττικής, την Ελευσίνα, τον Ωρωπό, την Αυλώνα, την Μαλακάσα, το Γραμματικό και την περιφερειακή ενότητα νήσων Αττικής (Δήμοι: Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σαλαμίνας, Σπετσών, Τροιζηνίας, Ύδρας).

 

Β. Εκτός Αττικής 

 1. Παραγγελίες Μικρού Όγκου – Με Courier
  Τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρία courier (ACS) σε όλη την Ελλάδα και ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για μικρού όγκου και βάρους αντικείμενα (μέχρι 2 κιλών), το κόστος αποστολής είναι 3,90 €. Για προϊόντα, που το βάρος τους ξεπερνά τα 2 κιλά, το κόστος αποστολής υπολογίζεται αναλογικά με το εξτρά βάρος τους (πλέον των 2 κιλών).  Σε αυτή την περίπτωση, η έξτρα χρέωση είναι 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
   
  Χρόνος Αποστολής:
  Εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 1-5 εργάσιμων ημερών για τις περιοχές εντός και εκτός Αττικής (υπόλοιπη Ελλάδα). Όλες οι άλλες παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελίας σας για λόγους ανώτερης βίας (πχ. απεργίες) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.
  Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και ισχύουν για παραγγελίες και αγορές ΜΟΝΟ μέσα από το site μας.
 2. Ψησταριές & Μεγάλου Όγκου Παραγγελίες – Με Μεταφορική Εταιρεία
  Αποστολή ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας.
  Η αποστολή εκτελείται από το κατάστημά μας μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στον τελικό προορισμό. Για την αποστολή των παραγγελιών με μεταφορική εταιρεία, απαιτείται η προεξόφληση των προϊόντων. Δεν ευθυνόμαστε για τη μεταφορά των προϊόντων από το πρακτορείο μεταφορών έως τον χώρο σας.   

Β1. Παραγγελίες αξίας άνω των 1.000 €
Η αποστολή των παραγγελιών με κόστος άνω των 1.000 € σε περιοχές εκτός Αττικής, εκτελείται με μεταφορική εταιρεία και τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Β2. Παραγγελίες αξίας κάτω των 1.000 €
Η αποστολή των παραγγελιών με κόστος κάτω από 1.000 € σε περιοχές εκτός Αττικής, εκτελείται με μεταφορική εταιρεία και τα έξοδα αποστολής (25 €) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.