ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την έδρα της εταιρείας μας Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 85, ΓΛΥΦΑΔΑ (ΕΝΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ CITY PLAZA) από ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 09:00 το πρωί - 21:00 το βράδυ και ΚΥΡΙΑΚΗ από τις 10:00 το πρωί - 18:00 το απόγευμα μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννοήσεως με το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ότι υπάρχουν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. 

 

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Α. Για την Αττική:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€.

Οι παραδόσεις γίνονται ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τις 09:00 το πρωί - 21:00 το βράδυ και ΚΥΡΙΑΚΗ από τις 10:00 το πρωί - 18:00 το απόγευμα με οδηγό και δικά μας μεταφορικά μέσα ΚΑΤ’ ΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ. Για ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ στην Αττική για προϊόντα αξίας κάτω των 100€ χρεώνονται μεταφορικά 5,90€.

Στο δίκτυο περιλαμβάνονται οι χερσαίοι δήμοι της Αττικής εκτός απο τα Μέγαρα και την Ελευσίνα. Η περιφερειακή ενότητα νήσων δεν συμπεριλαμβάνεται στο δίκτυο διανομής εντός Αττικής (Δήμοι: Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σαλαμίνας, Σπετσών, Τροιζηνίας, Ύδρας).

Β. ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 640€.

Αποστολή ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας. Η αποστολή από την έδρα μας μέχρι την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και η χρέωση από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα έως τον τελικό προορισμό (το πρακτορείο της περιοχής σας ή τον χώρο σας) χρεώνεται με 19,90€ (βαρύνει τον πελάτη) και απαιτείται η προεξόφληση των προιόντων. Δεν ευθυνόμαστε, για την μεταφορά των προϊόντων από το πρακτορείο μεταφορών της επιλογής έως τον χωρό σας.  

 

3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER.

Τα προϊόντα που αποστέλλονται με εταιρία courrier σε όλη την Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Για μικρού όγκου και βάρους αντικείμενα (μέχρι 2 κιλών) το κόστος αποστολής είναι 5,90 ευρώ.

Για αντικείμενα που το βάρος τους ξεπερνά τα 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 1€ το κιλό επιπλέον. 

Χρόνος Αποστολής:

Εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 1-5 εργάσιμων ημερών για τις περιοχές εντός και εκτός Αττικής (υπόλοιπη Ελλάδα). Όλες οι άλλες παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελίας σας για λόγους ανώτερης βίας (πχ. απεργίες) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και ισχύουν για παραγγελίες και αγορές ΜΟΝΟ μέσα από το site μας.