Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Στοιχεία 1-24 από 114

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ειδική βούρτσα για σχάρες GrillGrate, The Grate Brush - GrillGrate®️

    Ειδική Τιμή 6,00 € Κανονική Τιμή 8,99 €

Στοιχεία 1-24 από 114

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, για την σωστή προστασία και τη συντήρηση της ψησταριά σας. 
Κάθε ψησταριά, ανεξαρτήτως του κόστους και το είδους της, αποτελεί επένδυση για κάθε ψήστη! 
Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε, ότι τίποτα δεν μένει αναλλοίωτο στο χρόνο και πόσο μάλλον εάν δεν προστατευθεί και συντηρηθεί σωστά.

Οι κύριοι παράγοντες που θεωρούνται αιτίες φθοράς και μπορούν να υποβαθμίσουν την λειτουργία, την αντοχή, την υγιεινή και την αισθητική της ψησταριάς σας είναι:

  • Οι καιρικές συνθήκες (ήλιος, βροχή, υγρασία)
  • Η βρομιά (υπολείμματα τροφών, λίπη, λάδια)

Σε αυτή την περίπτωση τα καλύμματα, οι βούρτσες, τα καθαριστικά και τα προστατευτικά πατάκια θα σας βοηθήσουν να παραμείνει η ψησταριάς σας, σε άριστη κατάσταση. 

Για την προστασία

Διατηρήστε την ψησταριά σας σαν καινούρια, χωρίς φθορές από τις καιρικές συνθήκες, επιλέγοντας το κατάλληλο κάλυμμα που θα προστατεύει το μπάρμπεκιου σας από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την υπερβολική υγρασία που μακροπρόθεσμα θα διαβρώσει στην ψησταριά σας.
Είναι πολύ σημαντικό να καλύπτετε τη ψησταριά σας αφού κρυώσει για να κρατήσετε μακριά την υγρασία. Για να την αποθηκεύσετε, βάλτε ένα σφιχτό κάλυμμα καλής ποιότητας πάνω από στην ψησταριά σας και η βροχή, ο ήλιος, η υγρασία και το κρύο δεν θα είναι πια πρόβλημα!!!

Αποφεύγετε να αφήνετε εκτεθειμένη της ψησταριά σας, στις διάφορες καιρικές συνθήκες αφού η φθορά που θα υποστεί σίγουρα θα επηρεάσει τη ποιότητα του ψησίματος και κατ΄επέκταση της λειτουργίας της.

Για τον καθαρισμό

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι δύσκολο μια ψησταριά να καθαρίζεται επιμελώς μετά από κάθε ψήσιμο. Πλέον με τα κατάλληλα αξεσουάρ, ο καθαρισμός θα γίνει να γίνει παιχνιδάκι. Το βασικότερο εργαλείο που χρειάζεστε είναι μια καλή βούρτσα σχάρας, καθώς η απομάκρυνση των τροφών και της βρομιάς από τη σχάρα ψησίματος, είναι σίγουρα αναγκαία. Υπάρχουν διάφορα είδη και σχέδια από βούρτσες και κιτ καθαρισμού, που μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Σε βάθος χρόνου, για τη σωστή λειτουργία της ψησταριάς σας, είναι απαραίτητος ένας διεξοδικός και πλήρης καθαρισμός, μία με δύο φορές τον χρόνο, ανάλογα βέβαια με τη χρήση που κάνετε στην ψησταριά σας. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορα είδη καθαριστικών σπρέι, κατάλληλα για ανοξείδωτες επιφάνειες, σχεδιασμένα να προστατεύουν και να καθαρίζουν τα εξωτερικά ανοξείδωτα μέρη του μπάρμπεκιου σας, κάνοντάς το να λάμπει σαν καινούργιο.

Μην ξεχνάτε λοιπόν, πως ο σωστός καθαρισμός ανά τακτά χρονικά διαστήματα και η προστασία της ψησταριάς σας από τις καιρικές συνθήκες, είναι  δύο απαραίτητες ενέργειες που θα σας εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία της ψησταριάς σας και θα επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής της.

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.