Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

Γάντια & Ποδιές

21 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Μαύρη Ποδιά - Weber®

  26,99 €
 2. Γάντι βαμβακερό - GrillPro®️

  13,00 €
  Εξαντλημένο

21 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Επιλέξτε τα γάντια και την ποδιά που σας ταιριάζει, για ασφάλεια και προστασία από τη θερμότητα κατά το ψήσιμο, ενώ ταυτόχρονα προστατέψτε τα ρούχα σας, από τα λίπη και τις σάλτσες που πετάγονται κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Τα γάντια και οι ποδιές θα κάνουν την εμπειρίας ψησίματος σας, ασφαλέστερη και καθαρότερη.

Όταν ψάχνετε για ένα ζευγάρι γάντια μπάρμπεκιου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές ποιότητες, ανάλογα με τη χρήση τους.

 • Βαμβακερά
 • Σιλικόνης
 • Δερμάτινα

Αποτελούν ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για ψήσιμο σε μπάρμπεκιου, ώστε να πιάνετε καυτά αντικείμενα και εργαλεία χωρίς να καίγεστε. Είναι ιδανικά για να χειρίζεστε wok και ταψιά στη σχάρα. Επιλέξτε γάντια τριών ή πέντε δακτύλων, για μέγιστη επιδεξιότητα και ευελιξία κινήσεων.

Η ποδιά είναι επίσης ένα ξεχωριστό αξεσουάρ για κάθε ψήστη, που εκτός από το προσωπικό στυλ που θα σας προσδώσει, θα προστατέψετε τα ρούχα σας κατά το ψήσιμο ή το μαγείρεμα. Φροντίστε να διαθέτουν μεγάλες θήκες για να ακουμπάτε τα εργαλεία σας και να είναι κατασκευασμένες από υλικό που καθαρίζονται εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.