Σας ενημερώνουμε ότι από 8/2/2021, το κατάστημά μας θα λειτουργεί, μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ωράριο Τηλεφωνικού Κέντρου Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 17:00.

Δοχεία Εκκίνησης

6 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

6 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Ανάψτε τα κάρβουνα ή τις μπρικέτες σας, σε λίγα λεπτά με τα δοχεία εκκίνησης, τα οποία είναι ιδανικά για όλους τους τύπους ψησταριών κάρβουνου. Tα κάρβουνα ή οι μπρικέτες ζεσταίνονται πολύ γρήγορα και φτάνουν στην τέλεια θερμοκρασία. Γρήγορα και εύκολα μπορείτε να ανάψετε ομοιόμορφα τα κάρβουνά σας.

Συνήθως είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, διαμέτρου περίπου 20 cm και ύψος από 30 - 45 cm. Τα δοχεία εκκίνησης διαθέτουν μια σχάρα με αρκετά μεγάλες τρύπες γύρω από την περιφέρειά τους. Αυτό επιτρέπει στον αέρα να ρέει κάτω από τον ξυλάνθρακα, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της σχάρας. Βάλτε τα κάρβουνα σας μέσα στο δοχείο και βάλτε ένα άοσμο και φιλικό για το περιβάλλον, προσάναμμα κάτω από το δοχείο με τα κάρβουνα. Η φλόγα κατευθύνεται απευθείας στα κάρβουνα και έτσι σε πολύ λίγο χρόνο έχετε κάρβουνα πυρακτωμένα και έτοιμα για άμεσο ή έμμεσο ψήσιμο. Επίσης τα δοχεία εκκίνησης διαθέτουν θερμομονωτικές λαβές.

Όσο για τους πιο απαιτητικούς ψήστες, ο αναπτήρας Looflighter θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία, καθώς είναι η πιο γρήγορη και ασφαλής λύση, για να ανάψετε τα κάρβουνα ή τις μπρικέτες σας στο μπάρμπεκιου κάρβουνου ή τα ξύλα στο τζάκι σας, σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Xρησιμοποιείστε το για το άναμμα κάρβουνων, μπρικετών ή ξύλων. Μετά την ανάφλεξη μπορείτε είτε να αφήσετε το bbq/τζάκι να ανάψει μόνο του ή μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία κρατώντας το Looftlighter στο ίδιο σημείο ώστε τα κάρβουνα/ξύλα να ετοιμαστούν άμεσα. Είναι μια από τις ασφαλέστερες λύσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο για το άναμμα της φωτιάς. Εκπέμπει υπέρθερμο αέρα που το καθιστά τόσο ασφαλές όσο και φιλικό  για το περιβάλλον και τον άνθρωπο αφού δεν χρησιμοποιούνται χημικά για το άναμμα της φωτιάς και άρα δεν έχει βλαβερές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε λιγότερα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.