Βρείτε εδώ μαχαίρια Santoku, βασισμένα στον ιαπωνικό τρόπο κοπής, ιδανικά για την προετοιμασία όχι μόνο πιάτων της ασιατικής κουζίνας, αλλά και της δυτικής. Τα μαχαίρια Santoku είναι το Ιαπωνικό μαχαίρι του σεφ και είναι κατάλληλα για να ψιλοκόψετε το ψάρι, το κρέας και τα λαχανικά σας. Τα μαχαίρια αυτά είναι ιδιαίτερα κοφτερά και αποτελούν το ιδανικό εργαλείο κουζίνας όχι μόνο για τους επαγγελματίες σεφ αλλά και για τους ερασιτέχνες μάγειρες που χρησιμοποιούν τα καλύτερα εργαλεία στην κουζίνα τους. Χάρη στα αυλάκια που υπάρχουν στην επιφάνεια της λεπίδας του μαχαιριού, δημιουργούνται θύλακες αέρα που αποτρέπουν τις λεπτές / μαλακές φέτες και τα μικρά κομματάκια, να κολλήσουν πάνω του. Το μαχαίρι αυτό είναι ιδανικό για να τεμαχίσετε και να ψιλοκόψετε εύκολα και με ακρίβεια (σε φέτες και κύβους), σχεδόν τα πάντα.
Login and Registration Form