Μαχαίρι Santoku 18.2cm, SUPER 5 - SAMURA®️

Κωδικός BBQ: 21159
Κωδικός Brand: SP5-0095
#16
Ειδική Τιμή 109,00 € Κανονική τιμή 130,00 €
Σε απόθεμα
Για Αποστολή*
Εντός Αττικής
ΔΩΡΕΑΝ
Για Αποστολή*
Εκτός Αττικής
3.9 €
Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνική Παραγγελία

Μαχαίρι Santoku 18.2cm, της σειράς SUPER 5 της Samura®️. Ιδανικό για να ψιλοκόψετε ψάρι, κρέας και λαχανικά. 

Συνήθως αγοράζονται μαζί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Αυτό το μαχαίρι Santoku της σειράς SUPER 5 της SAMURA®️ , είναι ένα μαχαίρι γενικής χρήσης. Ο όρος Santoku στα ιαπωνικά, σημαίνει "τρεις αρετές" και αναφέρεται στην ικανότητα κοπής του μαχαιριού τριών ειδών τροφίμων, του κρέατος, του ψαριού και των λαχανικών. Η μύτη της λεπίδας του, είναι πιο γαμψή σε σύγκριση με αυτή του μαχαιριού του σεφ, ενώ το μήκος της, το καθιστούν το ιδανικότερο μαχαίρι, για το ψιλοκόψιμο τροφίμων. Η σειρά Super 5, αποτελείται από μαχαίρια, όπου οι λεπίδες τους, είναι κατασκευασμένες από κράμα ανοξείδωτου ατσαλιού VG10 με 5 στρώσεις από δαμασκηνό ατσάλι, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα κοφτερά. Επιπλέον, οι λαβές από Micarta (ειδική ρητίνη με φυσικές ίνες) που διαθέτουν, θα σας χαρίσουν, άνεση και σταθερότητα κατά τη χρήση, αλλά και απαράμιλλο στυλ. Κάθε μαχαίρι, συνοδεύεται από μια υφασμάτινη θήκη σε ιαπωνικό στυλ και συσκευασία δώρου. Είναι το ιδανικότερο δώρο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη μάγειρα. Για την ορθή συντήρηση της λεπίδας του μαχαιριού, συνιστούμε το τακτικό πέρασμά της, με λάδι Καμέλιας.
Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Υλικό Λεπίδας: Δαμασκηνό Ατσάλι
  • Υλικό Λαβής: Micarta (Ρητίνη με φυσικές Ίνες)
  • Σκληρότητα Λεπίδας: 60 ± 1 HRC
  • Ιδιαίτερα ανθεκτικά, με μεγάλη διάρκεια στην κόψη
  • Φιαλίδιο με Λάδι Καμέλιας
  • Μήκος λεπίδας: 19 cm
  • Συνολικό Μήκος Μαχαιριού: 32.5 cm
  • Βάρος: 203 g

not dishwasher safeΠροσοχή! Δεν ενδείκνυται το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.  

Μαχαίρι Santoku 18.2cm, SUPER 5 - SAMURA®️
bbq.gr logo
Μαχαίρι Santoku 18.2cm, SUPER 5 - SAMURA®️
Ειδική Τιμή 109,00 € Κανονική τιμή 130,00 €
Άμεσα Διαθέσιμο
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.