Οι ψησταριές υγραερίου της σειράς Spirit II της Weber®, είναι ανθεκτικές με κομψό στυλ. Είναι ιδανικές για μικρές οικογένειες ή για αρχάριους ψήστες. Διαθέτουν 2 ή 3 ενισχυμένους καυστήρες 4ης γενιάς, πτυσσόμενα πλευρικά ράφια, flavorizer bars, καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι με εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση και μαντεμένιες σχάρες ψησίματος. Εύκολες στη χρήση και ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, αυτές οι ψησταριές αερίου είναι ποιοτικά κατασκευασμένες και σχεδιασμένες για να σας εξασφαλίζουν εξαιρετικές εμπειρίες μπάρμπεκιου, κάθε φορά. Οι ψησταριές υγραερίου της σειράς Gem της Broil King®, είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης ανθεκτικότητας υλικά. Οι μαντεμένιες σχάρες ψησίματος, το ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι και η ηλεκτρονική ανάφλεξη Sure-Lite ™ που καθιστά πάντα εύκολη την εκκίνηση της ψησταριάς σας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτών των μοντέλων. Οι ψησταριές Gem αποτελούν την ιδανική επιλογή για σπίτια με μικρό μπαλκόνι. Η σειρά Crown της Broil King®, προσφέρει τόσο δύναμη όσο και απόδοση σε μια ποικιλία μοντέλων που ταιριάζουν απόλυτα στους λάτρεις του μπάρμπεκιου. Η σειρά Crown περιλαμβάνει ψησταριές από ανοξείδωτο χάλυβα με ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως πλαϊνά ράφια, πίνακα ελέγχου και λαβές. Οι ψησταριές υγραερίου της σειράς Baron της Broil King®, θα σας εντυπωσιάσουν τόσο με την υψηλή τους απόδοση όσο και με την δύναμη τους, στο ψήσιμο. Μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τους είναι οι βαρέως τύπου μαντεμένιες σχάρες, η τεχνολογία Flav-R-Wave™ και οι ισχυροί καυστήρες διπλής σωλήνωσης Dual-Tube™ από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτές οι ψησταριές ξεχωρίζουν για το αξεπέραστο στυλ και την ασυναγώνιστη ποιότητά τους. Απογειώστε την εμπειρία ψησίματος και απολαύστε εξαιρετική απόδοση μαγειρέματος με αυθεντική γεύση μπάρμπεκιου. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ψησταριά Keg® της Broil King, είναι μια πρωτοποριακή ψησταριά κάρβουνου που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές ψησταριές με κάρβουνο και άλλες ψησταριές τύπου kamado. Απολαύστε το κλασσικό, γρήγορο ψήσιμο των κρεατικών, το αργό ψήσιμο που απαιτείται για το τέλειο, χοιρινό κότσι αλλά και το πολύωρο κάπνισμα ενός ζουμερού, μοσχαρίσιου brisket. Χάρη στον ειδικό της σχεδιασμό, μεγιστοποιείται η απόδοση ψησίματος, δίνοντας στο φαγητό την αυθεντική καπνιστή γεύση του μπάρμπεκιου. Ψήστε ή καπνίστε μια ευρεία γκάμα φαγητών όπως: μπριζόλες, παϊδάκια, κοτόπουλο, χοιρινό και αρνίσιο κρέας, γαλοπούλα, ψάρια, λαχανικά, ακόμα και πίτσα, ψωμί και γλυκά.
Login and Registration Form