Η OutdoorChef® έχει αναπτύξει καινοτόμες ψησταριές και έννοιες γύρω από το μπάρμπεκιου στο δικό της "Εργαστήριο καινοτομίας" στη Ζυρίχη για περισσότερα από 30 χρόνια. Οι ψησταριές της είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας με άριστη ποιότητα κατασκευής και καλά μελετημένο σχεδιασμό μέχρι και τις μικρότερες λεπτομέρειες του ανοξείδωτου μετάλλου. Όλες οι ψησταριές αερίου σε σχήμα βραστήρα (kettle) είναι εξοπλισμένες με το μοναδικό της σύστημα χοάνης το οποίο ψήνει το φαγητό ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές χωρίς να χρειάζεται να το γυρίσετε - αυτό προσφέρει επίσης τα υπέροχα αρώματα ψησίματος και τα πιο ζουμερά αποτελέσματα. Οι ψησταριές υγραερίου της σειράς Spirit II της Weber®, είναι ανθεκτικές με κομψό στυλ. Είναι ιδανικές για μικρές οικογένειες ή για αρχάριους ψήστες. Διαθέτουν 2 ή 3 ενισχυμένους καυστήρες 4ης γενιάς, πτυσσόμενα πλευρικά ράφια, flavorizer bars, καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι με εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση και μαντεμένιες σχάρες ψησίματος. Εύκολες στη χρήση και ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, αυτές οι ψησταριές αερίου είναι ποιοτικά κατασκευασμένες και σχεδιασμένες για να σας εξασφαλίζουν εξαιρετικές εμπειρίες μπάρμπεκιου, κάθε φορά. Το Summit® Kamado είναι ένα μπάρμπεκιου με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην κατηγορία του. Το ανθεκτικό ατσάλι διπλού τοιχώματος φτάνει γρήγορα στις επιθυμητές θερμοκρασίες και διατηρεί τη θερμότητα για κάπνισμα όλη την ημέρα, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα την ποσότητα του κάρβουνου που καίγεται. Με ένα πολύ μεγάλο χώρο μαγειρέματος 24 ιντσών, το Summit® Kamado θα σας εξυπηρετήσει και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις πολλών ατόμων. Για καθημερινή χρήση, απλώς επανατοποθετήστε τη σχάρα του για να μετατρέψετε το Kamado σας σε μια καθημερινή ψησταριά με κάρβουνα για να ψήνετε μπριζόλες, κοτόπουλο σχάρας, ψάρια καπνού και οτιδήποτε άλλο σερβίρετε στο μπάρμπεκιου.
Login and Registration Form