Υλικά

  • 1 φλιτζάνι μαύρα φασόλια, βρασμένα
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη, χωρίς τα σπόρια
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψημένη , αποφλοιωμένη και ψιλοκομμένη
  • 1 πιπέρια jalapeño, χωρίς τα σπόρια, κομμένη σε κύβους
  • 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
  •  ½, φλιτζάνι φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1½ φλιτζάνι τυρί τσένταρ, τριμμένο
  •  ½ φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένη
  • 6 τορτίγιες

Οδηγίες
1. Συνδυάστε τα πρώτα 7 υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε. Τοποθετήστε τις τορτίγιες στον πάγκο, και απλώστε στο μισό μέρος τους το μείγμα με τα φασόλια, αφήνοντας 1.5cm από τις άκρες της τορτίγιας. Στη συνέχεια πασπαλίστε το μείγμα με τα τυριά. Βουρτσίστε τις άκρες της τορτίγιας με νερό, και κλείστε τες πιέζοντας τις άκρες τους, ώστε να κολλήσουν.
2. Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου και αλείψτε με ελαιόλαδο τη σχάρα ψησίματος. Ψήστε τις τορτίγιες σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά ανά πλευρά.
3. Με ένα κοφτερό μαχαίρι ή με ένα εργαλείο κοπής για pizza με ροδέλα , κόψτε σε τρίγωνα τις τορτίγιες, γαρνίρετε με φρέσκο κόλιανδρο και σερβίρετε.

Στην κατηγορία: Λαχανικά