Η επίσημη εγγύηση Weber για τις ψησταριές και μπάρμπεκιου τύπου Q καλύπτει τα διάφορα μέρη ως εξής:
 
  • Εξαρτήματα χυτού αλουμινίου: 5 χρόνια, 2 χρόνια η βαφή (εξαιρείται το ξεθώριασμα ή αποχρωματισμός)
  • Μέρη από θερμοπλαστικό/ Θερμοδιαμόρφωσης: 5 χρόνια (εξαιρείται ξεθώριασμα ή αποχρωματισμός)
  • Στατικό καρότσι/Βάση BQ®: 2 χρόνια
  • Όλα τα υπόλοιπα μέρη: 2 χρόνια
 

 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλους τους όρους της εγγύησης για Weber Q όπως αυτοί αναφέρονται στα συνοδευτικά έντυπα των αντίστοιχων προϊόντων:
 
Η Weber ενδέχεται να σας ζητήσει εύλογη απόδειξη της ημερομηνίας αγοράς σας.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΣΑΣ.
 
Η παρούσα εγγύηση με περιορισμούς, αφορά αποκλειστικά στην επισκευή ή αντικατάσταση των εξαρτημάτων που θα αποδειχθούν ελαττωματικά σε συνθήκες κανονικής χρήσης και λειτουργίας και θα κριθούν σαν ελαττωματικά μετά από έλεγχο από την Weber. Πριν από την επιστροφή κάποιου εξαρτήματος, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Αντιπρόσωπο Εξυπηρέτησης Πελατών χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες επικοινωνίας που υπάρχουν στον ιστοχώρο μας. Συνδεθείτε στο www.weber.com ®
 
Εάν η Weber βεβαιώσει τη βλάβη και εγκρίνει την απαίτηση σας, η Weber θα επιλέξει την αντικατάσταση των ελαττωματικών εξαρτημάτων χωρίς χρέωση. Εάν χρειαστεί να επιστρέψετε τυχόν ελαττωματικά εξαρτήματα, τα έξοδα μεταφοράς θα πρέπει να καταβληθούν από πριν. Η Weber θα επιστρέψει τα εξαρτήματα στον αγοραστή έχοντας προκαταβάλει τα μεταφορικά ή ταχυδρομικά τέλη.
 
Η παρούσα περιορισμένη εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες ή δυσχέρειες στο χειρισμό λόγω ατυχήματος, κακομεταχείρισης ή αλόγιστης χρήσης, τροποποίησης, εσφαλμένης εφαρμογής, βανδαλισμού, εσφαλμένης εγκατάστασης ή εσφαλμένης συντήρησης ή σέρβις, ή αμέλειας εκτέλεσης της κανονικής και τακτικής συντήρησης, όπως προδιαγράφεται στο εγχειρίδιο χρήσης. Φθορά ή ζημιά λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών π.χ. χαλάζι, τυφώνας, σεισμός ή ανεμοστρόβιλος, αποχρωματισμός λόγω έκθεσης σε χημικά ή απευθείας από την επίδραση της ατμόσφαιρας, δεν καλύπτονται από την παρούσα Περιορισμένη Εγγύηση.
 
Δεν υπάρχουν άλλες ρητές εγγυήσεις πέραν αυτών που προβλέπονται στο παρόν και τυχόν άλλες ισχύουσες υπονοούμενες εγγυήσεις εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας περιορίζονται στη διάρκεια της περιόδου κάλυψης της παρούσας εγγράφου Περιορισμένης Εγγύησης. Σε κάποιες περιοχές δεν επιτρέπονται περιορισμοί στη διάρκεια ισχύoς της τυχόν υπονοούμενης εγγύησης, επομένως αυτός ο περιορισμός ενδέχεται να μην ισχύει για την περίπτωση σας.
 
Η Weber δε φέρει ευθύνη για τυχόν ειδικές, έμμεσες ή επακόλουθες βλάβες. Κάποιες περιοχές δεν επιτρέπουν την εξαίρεση ή εριορισμό συμπτωματικών ή επακόλουθων ζημιών, επομένως αυτός ο περιορισμός ή εξαίρεση ενδέχεται να μην ισχύει στην περίπτωση σας. Η Weber δεν παρέχει εξουσιοδότηση σε οποιοδήποτε άτομο ή εταιρεία να αναλάβει για λογαριασμό της οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση ή ευθύνη σε συνδυασμό με την πώληση, εγκατάσταση, χρήση, απομάκρυνση, επιστροφή ή αντικατάσταση του εξοπλισμού της, και αναλήψεις αυτού του είδους δε δεσμεύουν τη Weber.
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.