Μείγμα μπαχαρικών της Not Just BBQ® με πάπρικα, ζάχαρη, τσίλι και κουρκουμά, ειδικά σχεδιασμένο για φτιάξετε πεντανόστιμο και ζουμερό ψητό κοτόπουλο στην ψησταριά ή τον φούρνο σας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Το μείγμα μπαχαρικών Beer Can Chicken της Not Just BBQ® είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ψήσετε το κοτόπουλο “όρθιο”, στην ψησταριά ή τον φούρνο σας. Το καρύκευμα αυτό περιέχει πάπρικα, τσίλι και κουρκουμά που δίνουν έντονο καπνιστό άρωμα και ζάχαρη εξασφαλίζει τραγανή και ομοιόμορφα ψημένη πέτσα. Το μείγμα περιέχεται σε διάφανο δοχείο, που καθαρίζεται εύκολα μετά τη χρήση και διαθέτει διάτρητη κεφαλή, για βολικό και ομοιόμορφο πασπάλισμα των ψητών.
- Περιεκτικότητα: 200g
Συστατικά: Αλάτι, Πάπρικα, Ζάχαρη, Αποξηραμένη Γλυκόζη, Ζάχαρη, Κρεμμύδι, Πιπέρι, Σκόρδο, Κουρκουμάς, Τσίλι, Μαϊντανός, Δεντρολίβανο, Μοσχοκάρυδο, Φυτικό έλαιο (κραμβέλαιο), Μαντζουράνα, Κόλιανδρος, Τσιμένι, Κύμινο, Μουστάρδα, Σπόροι Μάραθου, Μπαχάρι. Φτιαγμένο με επιλεγμένα βότανα και μπαχαρικά, χωρίς τεχνητό χρώμα, δεν περιέχει Γλουτένη, Vegan και GMO free. Για την ορθή συντήρησή του, συνιστούμε να φυλάσσεται σε σκοτεινό, δροσερό, ξηρό μέρος.
Tips Ψησίματος
- Σε μια βάση ψησίματος πουλερικών προσθέτουμε στην ειδική υποδοχή περίπου 100 – 120ml μαύρης μπύρας και “καθίζουμε” το κοτόπουλο πάνω της.
- Πασπαλίζουμε όλο το κοτόπουλο με το μείγμα μπαχαρικών Beer Can Chicken της Not Just BBQ®, ώστε να δημιουργηθεί κρούστα εξωτερικά του.
- Προθερμαίνουμε την ψησταριά ή το φούρνο στους 180ο – 200ο C και τοποθετούμε το σκεύος με το κοτόπουλο. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε στη σχάρα για περίπου 1-2 ώρες, ανάλογα με το μέγεθος του κοτόπουλου. Το κοτόπουλο ψήνεται όταν το κρέας ξεκολλάει εύκολα από τα κόκαλα. Με αυτόν τρόπο το κοτόπουλο μαγειρεύεται στον αέρα, δίνοντάς σας ένα εξαιρετικά υγρό και ζουμερό ψητό κρέας αλλά με πολύ τραγανή κρούστα.