Μαχαίρι τεμαχισμού Pichak 16.1cm, SULTAN PRO - SAMURA®️

Κωδικός BBQ: 21695
Κωδικός Brand: SUP-0086
#0
26,00 €
Εξαντλημένο
Για Αποστολή*
Εντός Αττικής
3.9 €
Για Αποστολή*
Εκτός Αττικής
3.9 €
Προσωρινά Εξαντλημένο
Τηλεφωνική Παραγγελία

Μαχαίρι τεμαχισμού της σειράς SULTAN PRO της Samura®️. Είναι ιδανικό για να κόβετε σε λεπτές φέτες, μικρά και μεγάλα κομμάτια φαγητών.

Συνήθως αγοράζονται μαζί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Αυτό το μαχαίρι τεμαχισμού, της σειράς SULTAN PRO της Samura®️, αποτελεί την ιδανική λύση για να τεμαχίσετε σε φέτες τα φαγητά σας. Χάρη στη στενή, καμπυλώτη και εξαιρετικά κοφτερή του λεπίδα, θα μπορείτε να κόψετε με ακρίβεια ακόμη και μεγάλα κομμάτια κρέατος και ψαριών σε φέτες (όπως τα αλλαντικά, τα φιλέτα κρέατος / ψαριού κτλ), με μια μόνο κίνηση. Είναι επίσης κατάλληλο για την προετοιμασία Ιαπωνικών πιάτων, όπως σούσι και σασίμι, καθώς τα χαρακτηριστικά του σας επιτρέπουν να έχετε τον απόλυτο έλεγχο, κατά το κόψιμο των τροφίμων σας.
Η σειρά μαχαιριών Sultan Pro, αποτελείται από μαχαίρια που οι λεπίδες τους, έχουν το χαρακτηριστικό, παραδοσιακό, ασιατικό, τοξωτό σχήμα, με την ανασηκωμένη μύτη. Χάρη στην πλατιά λεπίδα, μπορείτε να κόψετε με ευκολία μεγάλα κομμάτια τροφίμων (σε κύβους), ενώ με το ανασηκωμένο άκρο, μπορείτε να αφαιρέσετε ακόμα και μικρά κόκαλα ή να χαράξετε τα φαγητά σας. Οι λεπίδες των μαχαιριών, είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι και η λαβή τους, από θερμοανθεκτικό πλαστικό (Πολυπροπυλλένιο PP). Τα μαχαίρια της σειράς αυτής, συνδυάζουν την παραδοσιακή τέχνη κατασκευής ιαπωνικών μαχαιριών με το υψηλής αισθητικής, σύγχρονο και κομψό design.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Υλικό κατασκευής λεπίδας: Ανοξείδωτο Ατσάλι
  • Σκληρότητα λεπίδας: 59 ± 1 HRC
  • Υλικό λαβής: PP (Πολυπροπυλένιο - Θερμοανθεκτικό Πλαστικό)
  • Τροχισμένο στο χέρι για εξαιρετική απόδοση από την πρώτη χρήση
  • Μήκος λεπίδας: 15.5 cm
  • Συνολικό Μήκος Μαχαιριού: 28.8 cm
  • Βάρος: 163g

not dishwasher safeΠροσοχή! Δεν ενδείκνυται το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.  

Μαχαίρι τεμαχισμού Pichak 16.1cm, SULTAN PRO - SAMURA®️
bbq.gr logo
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.