Ξύλα καπνίσματος Κερασιάς της Not Just BBQ®, που χρησιμοποιούνται κυρίως σε ψησταριές κάρβουνου αλλά και υγραερίου. Είναι ιδανικά για να καπνίσετε κόκκινο κρέας (χοιρινό, βοδινό, κυνήγι), αρνί και πουλερικά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
Χρησιμοποιείστε τα ξύλα καπνίσματος Cherry της Not Just BBQ®, για να δώσετε στα ψητά σας, φρουτώδη και καπνιστή γεύση. Το συγκεκριμένο άρωμα, συστήνεται για το κάπνισμα κομματιών κόκκινου κρέατος (όπως το βοδινό, το χοιρινό και το κυνήγι) και πουλερικών. Αν το ψήσιμο αποτελεί ένα ευχάριστο χόμπι, το κάπνισμα είναι η επιτομή του bbq. Όσοι αγαπούν το πραγματικό μπάρμπεκιου δηλαδή, το πολύωρο ψήσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες, θα λατρέψουν το κάπνισμα των κρεάτων. Το αποτέλεσμα του καπνίσματος, είναι η βαθιά καπνιστή γεύση και η τρυφερότητα που αποκτά το κρέας. Χρησιμοποιείστε τα ξύλινα chunks καπνίσματος είτε κατευθείαν στα αναμμένα σας κάρβουνα είτε μέσα στο κουτί καπνίσματος, αν πρόκειται για ψησταριά υγραερίου.
Βασικά Χαρακτηριστικά
- Γεύση: Φρουτώδη & Γλυκιά
- Μέτρια σε ένταση γεύση καπνιστού
- 100% Ακατέργαστο Ευρωπαϊκό Ξύλο από Κερασιά
- Παράγονται στην Ολλανδία
- Ποσότητα: 1 kg
Χρήσιμες Οδηγίες
- Τοποθετήστε τα ξύλα καπνίσματος, σε ένα αλουμινένιο σκεύος γεμάτο με νερό και μουλιάστε τα, για περίπου 2 ώρες.
- Για κάθε ψήσιμο θα χρειαστείτε περίπου 3-4 κομμάτια ξύλου.
- Προετοιμάστε την ψησταριά σας, σε μέτρια θερμοκρασία.
- Στραγγίξτε τα καλά και προσθέστε τα, στα κάρβουνα ή στο δοχείο καπνίσματος.
- Όταν τα ξύλα αρχίσουν να καπνίζουν, μεταφέρετε το κρέας πάνω στην ψησταριά.
Login and Registration Form