Διανομή Φιαλών Υγραερίου από την εξειδικευμένη μας ομάδα GasExpress

Η BBQ.gr ανήκει στον ίδιο όμιλο εταιρειών με την GasExpress η οποία μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη που θα προκύψει για φιάλες υγραερίου, είτε πρόκειται για επαγγελματική, είτε για οικιακή χρήση.

Αν βρίσκεστε εντός του Δικτύου Διανομής μας και έχετε αγοράσει ή σκοπεύετε να αγοράσετε ένα μπάρμπεκιου υγραερίου, τότε μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και με την φιάλη υγραερίου που ταιριάζει στη συσκευή σας.

Επιπρόσθετα, αν έχετε καφετέρια, ταβέρνα, ψησταριά, εστιατόριο, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, ξενοδοχείο, catering ή καθαριστήριο, μπορείτε να έχετε άμεσα στον επαγγελματικό σας χώρο, οποιοδήποτε είδος φιάλης υγραερίου ή προπανίου χρειαστείτε. Αλλά ακόμα και για συσκευές οικιακής χρήσης, η GAS EXPRESS παραδίδει φιάλες για το μπάρμπεκιου, την οικιακή κουζίνα ή τη σόμπα σας. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να μεταφέρουν και να τοποθετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τη φιάλη στη συσκευή σας.

 


Η GAS EXPRESS καλύπτει κάθε σας ανάγκη και σας μεταφέρει τη φιάλη σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας 7 ημέρες την εβδομάδα! 


 

Αν έχετε ήδη μία άδεια φιάλη, εμείς θα την παραλάβουμε και θα σας δώσουμε μία γεμάτη.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να μεταφέρουν και να τοποθετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τη φιάλη στη συσκευή σας.

  Δείτε όλες τις περιοχές που καλύπτουμε με το 
 Δίκτυο Διανομής μας