ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ BOXNOW ΜΕ ΜΟΝΟ 2€

Wüsthof® - Η εταιρεία

Wusthof

Από το 1814, η εταιρεία WÜSTHOF καθορίζει τα πρότυπα για το σχεδιασμό και την κατασκευή των ακριβέστερων σφυρήλατων μαχαιριών παγκοσμίως.

Τα μαχαίρια Wüsthof κατασκευάζονται από μια ειδικευμένη ομάδα 300 αφοσιωμένων εργαζομένων σε δύο υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις  στο Solingen της Γερμανίας. Η παραγωγή ακολουθεί τους αυστηρότερους κανόνες προκειμένου να επιτευχθεί η υψηλότερη ποιότητα, συγχρόνως όμως φιλική προς το περιβάλλον.

Τα μαχαίρια WÜSTHOF είναι σφυρηλατημένα από ειδικό, σκληρό, ανοξείδωτο χάλυβα, υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα. Δημιουργούνται μέσα σε 40 στάδια κατά την κατασκευή τους, από τη σφυρηλάτηση, τη βαφή, τη λείανση έως και τη στίλβωση.

Η τεχνολογία Precision Edge της WÜSTHOF, PEtec, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα στην κοπή των λεπίδων και έχει θέσει τα νέα πρότυπα για την κατασκευή των σύγχρονων μαχαιροπίρουνων.

Τα συμβατικά μαχαίρια, λόγω κάποιων κατασκευαστικών παρατυπιών, έχουν μειώσει την ευκρίνεια, την κοφτερότητα και γενικότερα τη συνολική απόδοσή τους.

Η WÜSTHOF μέσω της τεχνολογία Precision Edge χρησιμοποιεί τη ρομποτική (ρομπότ κατευθυνόμενα από υπολογιστές), για να εξασφαλίσει την εξαιρετική ποιότητα στην κοπή και την κόψη των λεπίδων, την αιχμηρότητα και τη μεγάλη ευκρίνεια σε όλο το μήκος των λεπίδων.

Η τεχνολογία:

- Πριν από την ακόνισμα, οι λεπίδες μετριόνται με λέιζερ για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια.

- Οι υπολογιστές υπολογίζουν την ακριβή γωνία ακονίσματος για κάθε λεπίδα.

- Τα ρομπότ ακριβείας ακονίζουν τις λεπίδες πάνω σε ειδικές πέτρες ακονίσματος.

- Τα μαχαίρια γυαλίζονται,  χρησιμοποιώντας έναν ειδικό δίσκο.

Τα οφέλη:

- Η ποιότητα των σφυρηλατημένων μαχαιριών WÜSTHOF, που παράγονται με τη μέθοδο PEtec είναι σημαντικά υψηλότερη, σε σχέση με την ποιότητα των μαχαιριών, που παράγονται με την τυποποιημένη διαδικασία χειρωνακτικού ακονίσματος.

- Εξαιρετικά υψηλή απόδοση κοπής με 20% πιο κοφτερή άκρη

- Διπλασιάζει το κράτημα της λεπίδας

- Βέλτιστη κοπτική ικανότητα σε όλο το μήκος της λεπίδας

Ο χάλυβας WÜSTHOF

Κάθε μαχαίρι WÜSTHOF είναι σφυρηλατημένο από ειδικό, σκληρό, ανοξείδωτο χάλυβα, υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα. Αυτό το εξειδικευμένο κράμα υψηλής ανθεκτικότητας εξασφαλίζει ότι τα κρίσιμα χαρακτηριστικά κάθε μαχαίρι WÜSTHOF, θα υπάρχουν από την αρχή:

• αιχμηρότητα ξυραφιού

• μακροχρόνια ευκρίνεια στην κόψη

• υψηλή αντίσταση στους λεκέδες

• εύκολα αποκατάσταση της άκρης

Τα μαχαίρια της WÜSTHOF, αποτελούν μια από τις πρώτες προτιμήσεις των γνωστότερων και πιο καταξιωμένων σεφ σε όλο τον κόσμο. Και οι ερασιτέχνες μάγειρες όμως, λάτρεις της κουζίνας, έχουν αποδείξει την προτίμηση τους στις σειρές των προϊόντων της WÜSTHOF!

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.