ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ BOXNOW ΜΕ ΜΟΝΟ 2€

Ronneby Bruk® - Η Εταιρεία

Ronneby Bruk

Η Ronneby Bruk®️ είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες, στον τομέα της κατασκευής μαγειρικών σκευών από χυτοσίδηρο (μαντέμι). Αυτό οφείλεται στον παραδοσιακό τρόπο χύτευσης των σκευών αλλά και στις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί. Τα σκεύη της, ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την ποιότητά, τις κορυφαίες επιδόσεις αλλά και την αντοχή τους, στο χρόνο.

Η περιοχή Ronneby στη νοτιοανατολική Σουηδία έχει πλούσια παράδοση στην παραγωγή μαγειρικών σκευών από χυτοσίδηρο. Αυτή η παράδοση είναι ακόμα ζωντανή και συνεχίζεται από την Ronneby Bruk®️, η οποία κατασκευάζει προϊόντα από λεπτό χυτοσίδηρο. Εκτός από τα μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο, παράγει επίσης μαγειρικά σκεύη υψηλής ποιότητας από χαλκό, ανοξείδωτο ατσάλι, τις σανίδες κοπής Beechwood, καθώς και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων κενού αέρος από ανοξείδωτο χάλυβα.

Η Ronneby Bruk®️, στις προσπάθειές της, για να μειώσει τον αντίκτυπο στη φύση, χρησιμοποιεί μόνο έλαιο κράμβης από το σουηδικό ίδρυμα KRAV (το οποίο πιστοποιημένο για το περιβάλλον), κατά την παραγωγή των σκευών στο εργοστάσιο της στο Kallinge. Δεν χρησιμοποιεί τεχνητά επιχρίσματα ούτε και φοινικέλαιο.

Εκτός από τα μαγειρικά σκεύη από χυτοσίδηρο, παράγει επίσης μαγειρικά σκεύη υψηλής ποιότητας από χαλκό, ανοξείδωτο ατσάλι και τις σανίδες κοπής Beechwood, καθώς και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων κενού αέρος από ανοξείδωτο χάλυβα.

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.