ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ BOXNOW ΜΕ ΜΟΝΟ 2€

Meater® - Η Εταιρεία

Meater

H Apption Labs είναι μια καινοτόμος star-up εταιρεία τεχνολογίας, εξειδικευμένη στην ανάπτυξη έξυπνων καταναλωτικών προϊόντων που συνδέονται με το διαδίκτυο και ελέγχονται από κινητές συσκευές (smartphones). Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2015 μεταξύ 3 συνιδρυτών με 30+ χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στο χώρο.

Για τη σχεδίαση του λογισμικού της, η εταιρεία επικεντρώνεται στην αξιοποίηση της τεχνολογίας αιχμής, για να επιλύσει καθημερινά προβλήματα των καταναλωτών με πιο έξυπνα προϊόντα. Λαμβάνοντας ενδείξεις από τα προβλήματα και από τον τρόπο ζωής μας, η Apption Labs δεν κατασκευάζει απλά gadgets, αλλά ολοκληρωμένες λύσεις που θα θέλετε και πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Ψήστε με σιγουριά και ακρίβεια!

Το έξυπνο θερμόμετρο Meater®, αποτελεί ένα εξαιρετικά βοηθητικό αξεσουάρ για το ψήσιμο, που σίγουρα θα λατρέψετε!
 Η συσκευή αυτή σας δίνει τη δυνατότητα μέσω bluetooth να ελέγχετε παράλληλα τη θερμοκρασία του φαγητού σας, αλλά και του χώρου ψησίματος της ψησταριά σας, ενώ εσείς χαλαρώνετε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να συνδεθείτε με το MEATER APP, στο οποίο μπορείτε επίσης να δείτε όλες τις συνταγές και τους χρόνους που έχετε ήδη εκτελέσει, αλλά και να βρείτε αναλυτικό οδηγό ψησίματος με ακριβής χρόνους και θερμοκρασίες, ανάλογα τον τύπο κρέατος που θέλετε να ψήσετε.

4 είδη

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
  1. Σετ Ασύρματων Θερμόμετρων, Meater Block – Meater®

    Ειδική Τιμή 380,00 € Κανονική τιμή 400,00 €
ανά σελίδα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.