ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ BOXNOW ΜΕ ΜΟΝΟ 2€

Hendi® - Η εταιρεία

Hendi

Η Hendi Food Service Equipment είναι ο προμηθευτής και ο κατασκευαστής εξοπλισμού εστίασης, προϊόντων μπουφέ, μαγειρικά σκεύη και επιτραπέζια σκεύη για τη βιομηχανία φιλοξενίας και τροφοδοσίας. Από την ίδρυσή της, το 1934, η Hendi γνώρισε συνεχή ανάπτυξη και είναι πλέον μια διεθνής εταιρεία με γραφεία στην Ολλανδία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα. Βασικές δραστηριότητές της Hendi είναι η ανάπτυξη, παραγωγή, πώληση και διανομή ενός ευρέος φάσματος εξοπλισμού και αξεσουάρ για μη καπνιστές. Η συνεχής καινοτομία και η εστίαση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της.

Οι αξίες της Hendi είναι:

  • ευρύ φάσμα εξοπλισμού
  • προσιτή ποιότητα
  • υπηρεσία που εστιάζεται στον πελάτη
  • άμεση παράδοση από το απόθεμα
  • προσαρμοσμένη ανάπτυξη

Η Hendi Food Service Equipment, προμηθεύει τα προϊόντα της αποκλειστικά μέσω χονδρεμπόρων.

Πάνω από 4000 προϊόντα ποιότητας

Η εκτεταμένη συλλογή της εταιρείας αποτελείται από περισσότερα από 4000 προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την επαγγελματική αγορά εστιατορίων. Είτε ψάχνετε για τυποποιημένο εξοπλισμό τροφοδοσίας είτε για συγκεκριμένα προϊόντα μη τροφοδοσίας τροφίμων, η Hendi μπορεί να σας προσφέρει ένα συνολικό πακέτο προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες σας ανάγκες. Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων που προσφέρει η Hendi, μπορείτε να βρείτε επαγγελματικές μηχανές καφέ, φριτέζες, εξοπλισμό μπουφέ, ηλεκτρικές συσκευές και συσκευές αερίου, μικρές συσκευές κουζίνας, σχάρες, κουζίνα και επιτραπέζια σκεύη, πορσελάνη και μαχαιροπίρουνα.

Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων

Ως προμηθευτής και κατασκευαστής εξοπλισμού μη επισιτιστικής εστίασης, η Hendi αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα και νέες λύσεις που προσαρμόζονται στενά στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις ποιότητας των πελατών της. Κατά την ανάπτυξη των προϊόντων, προσπαθεί πάντα να παράγει εξοπλισμό catering που είναι πιο αποδοτικός, πιο υγιεινός και οικονομικότερος, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Ποιότητα Μέθοδοι Παραγωγής

Η πλειοψηφία των προϊόντων Hendi αναπτύσσονται και σχεδιάζονται στο Rhenen της Ολλανδίας, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλότερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων τους. Τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρές ευρωπαϊκές οδηγίες σε προσεκτικά επιλεγμένες εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Αρκετά προϊόντα Hendi κατασκευάζονται στην Ασία. Λόγω της μεγάλης κλίμακας παραγωγής, οι διαδικασίες υλικοτεχνικής υποστήριξης έχουν βελτιστοποιηθεί.

Σύντομοι χρόνοι παράδοσης

Η Hendi διαθέτει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο κέντρο logistics στις Κάτω Χώρες, το οποίο έχει χωρητικότητα αποθήκευσης άνω των 10.000 τ.μ. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης στην Πολωνία και την Αυστρία διαθέτουν χωρητικότητα αποθήκευσης άνω των 4.000 m2. Λόγω της τεράστιας χωρητικότητας αποθήκης, σχεδόν όλα τα προϊόντα και ο εξοπλισμός της Hendi από τον κατάλογο μπορούν να παραδοθούν από το απόθεμα, εξασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε την παραγγελία σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

8 είδη

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
  1. Τρυφεροποιητής Κρέατος (Κόκκινος) - HENDI®

    Ειδική Τιμή 29,00 € Κανονική τιμή 31,00 €
ανά σελίδα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.