ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ BOXNOW ΜΕ ΜΟΝΟ 2€

Colgin

Colgin

Το 1938, S.E. Ο Colgin έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τα καρυκεύματα που δημιουργούσε, με αρωματική ουσία τον καπνό # 2129047. Μετά τον θάνατό του, ο Dick συνέχισε την οικογενειακή επιχείρηση έως ότου οι ψυκτικές αποθήκες έγιναν δημοφιλείς τη δεκαετία του 1940. Αυτό σημείωσε τη μείωση του παστώματος στο σπιτικό κρέας. Ο Dick μετά από πολλούς πειραματισμούς, βελτίωσε τη φόρμουλα του υγρού καπνού, σε αυτόν που χρησιμοποιούμε σήμερα.

Το 1945, η Richard E. Colgin Company, Inc. ιδρύθηκε στο Ντάλας του Τέξας, όπου μεγάλωσε υπό την διεύθυνση του Dick Colgin μέχρι το θάνατό του το 1971. Στη συνέχεια, η κόρη του, Louise Colgin Pryor και ο σύζυγός της, Gene H Ο Pryor, ανέλαβαν τη διοίκηση της εταιρείας. Σήμερα, η Ελίζαμπεθ Γκάρντνερ, η εγγονή του Ντικ και ο σύζυγός της, Μαρκ Γκάρντνερ, διευθύνουν την εταιρεία Colgin όπως είναι τώρα γνωστή.

Η εταιρεία Colgin παράγει προϊόντα υγρού καπνού που αποτελούν την καλύτερη λύση για την προσθήκη καπνιστής γεύσης στα τρόφιμα. Τα προϊόντα υγρού καπνού Colgin δεν περιέχουν συντηρητικά / πρόσθετα, γλουτένη και ζωικά υποπροϊόντα, οπότε είναι κατάλληλη ακόμα για χορτοφάγους και Vegans.

2 είδη

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
ανά σελίδα
Copyright © 2020 bbq.gr. All rights reserved.