Τα μαχαίρια της Wusthof, αποτελούν μια από τις πρώτες προτιμήσεις όχι μόνο των γνωστότερων και πιο καταξιωμένων σεφ σε όλο τον κόσμο, αλλά και των ερασιτεχνών μαγείρων που είναι λάτρεις της καλής κουζίνας.

Η εταιρεία Wusthof δημιουργήθηκε το 1814, η οποία ξεκίνησε στο Solingen της Γερμανίας και 200 χρόνια τώρα ανήκει στην οικογένεια Wusthof. Είναι μία εταιρία κατασκευής μαχαιριών γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται αποκλειστικά στο Solingen και εγγυώνται την ποιότητα κατασκευής τους, χάρη στους αυστηρούς κανονισμούς που ακολουθεί το φιλικό προς το περιβάλλον εργοστάσιο της εταιρίας.

Το Solingen της Γερμανίας ή αλλιώς “η πόλη των λεπίδων”, φημίζεται για τους εξειδικευμένους σιδηρουργούς του, για πάνω από 2.000 χρόνια. Οι όχθες του ποταμού Wupper στην περιοχή, με τους πολλούς κολπίσκους ήταν απόλυτα κατάλληλοι για την παροχή ενέργειας και την παραγωγή άριστης ποιότητας λεπίδων κατά τον 18ο και 19ο αιώνα.

Τα μαχαίρια που κατασκευάζονται στο Solingen έχουν από καιρό τιμηθεί και βραβευθεί για την εξαιρετική ποιότητα και τη δεξιοτεχνία τους. Για το λόγο αυτό, το όνομα του Solingen έχει προστατευθεί με νομοθεσία, “Το διάταγμα Solingen”, έτσι ώστε αυτή η αφοσίωση στην ποιότητα να διατηρείται συνεχώς.

Τα μαχαίρια της Wusthof, κατασκευάζονται από ειδικό κράμα ανοξείδωτου χάλυβα, που εγγυάται την ασύγκριτη αντοχή τους και αποτελούν, εδώ και πολλά χρόνια, πολύτιμα εργαλεία για τους κορυφαίους σεφ σε όλο τον κόσμο.

Κάθε σειρά μαχαιριών, διαθέτει διαφορετική εργονομική λαβή, η οποία προσφέρει ξεχωριστή άνεση και ακρίβεια στη χρήση, κάνοντας έτσι την προετοιμασία ενός γεύματος, μια πραγματική ξεχωριστή εμπειρία!

Η σειρά μαχαιριών Gourmet αποτελεί μια αρκετά προσυτή επιλογή από τις σειρές μαχαιριών της Wüsthof, πάντα όμως με τα ίδια στάνταρς ποιότητας και δυνότητας στην κόψη. Τα μαχαίρια Gourmet είναι κομμένα ακριβώς με την πιό πρόσφατη τεχνολογία laser και είνια κατασκευασμένα από ένα κομμάτι ανοξείδωτου χάλυβα. Διαθέτουν λαβή από συνθετικό υλικό που προσφέρουν υγιεινή, άνεση και απόλυτο έλεγχο.

  • Η σειρά διαθέτει μαχαίρια για όλες τις χρήσεις
  • Κομμένα με την πιό πρόσφατη τεχνολογία laser
  • Κατασκευασμένα από ένα κομμάτι χάλυβα
  • Πολύ άνετα στη χρήση
  • Συνθετική λαβή
  • Πολύ αιχμηρά

Η σειρά μαχαιριών Silverpoint αποτελούν την οικονομικότερη επιλογή από τις σειρές μαχαιριών της Wüsthof. Μία από τις δύο σειρές μαχαιριών με laser κοπή, η σειρά Silverpoint κατασκευάζεται από ένα κομμάτι ανοξείδωτου ατσαλιού ενώ η λαβή είναι κατασκευασμένη από συνθετικό υλικό που προσφέρει υγιεινή, άνεση και απόλυτο έλεγχο.

  • Κατασκευασμένα από ένα ενιαίο κομμάτι χάλυβα
  • Ακριβέστατες κοπές με την πιο πρόσφατη τεχνολογία laser
  • Συνθετική λαβή
  • Κοφτερά

 

Στην κατηγορία: Ιδέες για δώρα