Αν έχεις δοκιμάσει Brisket σίγουρα το έχεις αγαπήσει. Ένα ζουμερό και λαχταριστό μοσχαρίσιο κομμάτι (στήθος) πλούσιο σε ενδομυϊκό λίπος που ψήνεται και καπνίζεται αργά σε χαμηλή θερμοκρασία (low n slow – για περίπου 1.5 ώρα το κιλό), ώστε να αποκτήσει αξεπέραστη καπνιστή γεύση, να μαυρίσει εξωτερικά (bark) και εσωτερικά να αποκτήσει ροζ χρώμα. Αν και […]

Διάβασε περισσότερα..

Για τους λάτρεις του μπάρμπεκιου αυτή είναι η πραγματική πίτσα καθώς συνδυάζει μια premium και ζουμερή κοπή κρέατος με τα πεντανόστιμα υλικά μιας πίτσας! “Pizza Romana” λοιπόν χωρίς ζύμη στην βάση της αλλά με μια λαχταριστή, ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα flat iron και με λαχταριστά toppings από πάνω! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά 600g Μοσχαρίσιο Steak flat […]

Διάβασε περισσότερα..

Καθ’ όλη την διάρκεια της Σαρακοστής όλοι οι φανατικοί ψήστες αναρωτιούνται “Τι να ψήσω το Πάσχα στην ψησταριά μου;”. Με αφορμή μια από τις πιο παραδοσιακές γιορτές ψησίματος στην Ελλάδα, σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε τις πιο δημοφιλείς και κλασσικές επιλογές; Τι να ψήσεις το Πάσχα Αρνί / Κατσίκι (Ολόκληρο / Μισό / Μπούτι) Παϊδάκια […]

Διάβασε περισσότερα..

Ramen σημαίνει noodles σε σούπα, με ένα σωρό toppings! Εμείς επιλέξαμε noodles king size με toppings ψητά Μοσχαρίσια Παϊδάκια και πικάντικα αυγά! Και όλα αυτά τα κάναμε εύκολα και πενατνόστιμα στα κάρβουνα! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά Για τα Παϊδάκια 1kg Μοσχαρίσια Short Ribs (Asado De Tira – λεπτές λωρίδες στηθοπλευράς) 100mL Yuzu Ponzu ή Teriyaki […]

Διάβασε περισσότερα..

Τα κοκκινιστά κεφτεδάκια είναι ο ορισμός τους comfort food, μια απλή αλλά πεντανόστιμη συνταγή που μας γυρνάει πίσω στα παιδικά μας χρόνια! Εδώ θα τα φτιάξουμε στην ψησταριά μας, σε μια πιο καπνιστή εκδοχή με σάλτσα μπάρμπεκιου και … φέτα! Υλικά Για τα Κεφτεδάκια 1 kg Μοσχαρίσια Κιμά 130g Μείγμα καρυκευμάτων για Σουτζουκάκια / Κεμπαπάκια […]

Διάβασε περισσότερα..

Επιστροφή στην φύση με μια Caveman Style Μπριζολάρα Porterhouse (μοσχαρίσια μπριζόλα κόντρα με φιλέτο)! Σίγουρα δεν έχεις ξαναδοκιμάσει ψήσιμο απευθείας πάνω στα κάρβουνα αλλά πρέπει… Με το νέο θερμόμετρο Meater 2+ μπορείς να απολαύσεις αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο ψησίματος με ακρίβεια στο ψήσιμο χωρίς να «κάψεις» ούτε το θερμόμετρο, ούτε το κρέας! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” […]

Διάβασε περισσότερα..

Το περίφημο  αλλά αμφιλεγόμενο Flying Dutchman Burger που έγινε viral τελευταία, σε μία έκδοση που θα σε μαγέψει! Διπλό smash cheeseburger με «ψωμάκι» από παναρισμένο κρεμμύδι και σάλτσα chili! Ιδανικό για τους φανατικούς των burgers, όσους θέλουν να τρώνε πεντανόστιμα πιάτα αλλά και όσους δεν τρώνε ψωμί! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά 1 – 2 Μεγάλα […]

Διάβασε περισσότερα..

Λεπτοκομμένα μοσχαρίσια παϊδάκια ή αλλιώς Asado de Tira! Η λατρεμένη κοπή της Αργεντινής που ταιριάζει απόλυτα στα Ελληνικά γούστα! Δυνατή φωτιά, παϊδάκια, πολύ μεράκι και καλή παρέα! Ο χαρακτηριστικός συνδυασμός κάθε Ελληνικού Κυριακάτικου Μπάρμπεκιου! Αυτήν την φορά όμως δεν θα ψήσουμε προβατίνα αλλά μοσχαρίσια παϊδάκια! Εντυπωσίασε το παρεάκι, με αυτά τα premium παϊδάκια! Πηγή: Stefanos Koukas […]

Διάβασε περισσότερα..

Ψάχνεις τι θα φτιάξεις στο μπάρμπεκιου σου για το Κυριακάτικο Brunch; Σου έχουμε εύκολη αλλά πεντανόστιμη συνταγή για πειραγμένα Pancakes με burger! Υπερβολικό, Ακραίο, Συναρπαστικό, Χορταστικό, Μοναδικό και Ανατρεπτικό είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που θα μπορούσε κανείς να προσδώσει σε αυτό το «πρωινό» από brioche burgers! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά 600g Μοσχαρίσιος Κιμάς 15 […]

Διάβασε περισσότερα..

Μιας και δεν λέει να χειμωνιάσει, ας δοκιμάσουμε μια νότα δροσιάς που θυμίζει άνοιξη / καλοκαίρι. Τραγανό & ζουμερό μοσχαρίσιο rib eye & ολόφρεσκιες γαρίδες παντρεύονται με τη ψητή μελιτζάνα πάνω σε σκορδόψωμο με τρούφα και παρμεζάνα! Μια μεσογειακή μπρουσκέτα που πρέπει να δοκιμάσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά 700g Μοσχαρίσιο Ribeye / Ribsteak 5 […]

Διάβασε περισσότερα..