Το Ψητό Σκορδοβούτυρο είναι το απόλυτο συνοδευτικό για κάθε μοσχαρίσια και χοιρινή μπριζόλα! Μυρωδικό βούτυρο με ψητό σκόρδο και παρμεζάνα που θα απογειώσει την γεύση των κρεατικών, στο πιάτο σου! Μπορείς να το φτιάξεις στην ψησταριά σου παράλληλα με το κυρίως δείπνο! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά 2 Σκόρδα (ολόκληρα – μεσαίου μεγέθους) 200g Παρμεζάνα τριμμένη […]

Διάβασε περισσότερα..

Έκρηξη γεύσης στην ψησταριά με νότες Ιαπωνίας! Μια από τις πιο κλασικές ιαπωνικές συνταγές είναι το κοτόπουλο τεριγιάκι! Εδώ διαλέξαμε φτερούγες κοτόπουλου για πιο ζουμερό αποτέλεσμα, θα απογειώσουμε την γεύση τους με “ζεστά” χειμωνιάτικα μπαχαρικά και θα τις συνοδεύσουμε με noodles ρυζιού! Και όλα αυτά θα τα ετοιμάσουμε στο μπάρμπεκιου! Πηγή: Stefanos Koukas “viewsncues” Υλικά 2kg […]

Διάβασε περισσότερα..

Ίσως η καλύτερη γαρνιτούρα για κρεατικά που μπορείς να δοκιμάσεις! Η συνταγή είναι απλή και εύκολη, με απλά καθημερινά υλικά που θα απογειώσουν την επόμενη μπριζόλα ή το burger σου! Πηγή: Stef J.Koukas “Your Favorite BBQ Buddy from Greece” Υλικά 3 Κρεμμύδια (Κόκκινα) 200ml Ξύδι (από Κόκκινο Κρασί) 100g Σιρόπι Σφενδάμου ή Ζάχαρη Καστανή 30g Θαλασσινό […]

Διάβασε περισσότερα..

Αυτές οι λαχταριστές BBQ μπουκίτσες θα σε ξετρελάνουν! Καυτερές πιπεριές γεμιστές με κοτόπουλο, καλαμπόκι, τυρί κρέμα και Cheddar για να συνοδέψεις οποιοδήποτε BBQ τραπέζι σου! Πηγή: Stef J.Koukas “Your Favorite BBQ Buddy from Greece” Υλικά 10 Πιπεριές Jalapeño 500 g Kοτόπουλο (Φιλέτο στήθος) 20 φέτες Bacon (Ιταλικό, λεπτό bacon από πανσέτα, όχι ζαμπονέ) 1 κονσέρβα Καλαμπόκι […]

Διάβασε περισσότερα..

Η διάσημη πράσινη, Αργεντίνικη σάλτσα Τσιμιτσούρι, φτιάχνεται από μαϊντανό, σκόρδο, νιφάδες τσίλι, ξύδι και ελαιόλαδο και συνδυάζεται μοναδικά με κρεατικά! Αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό για μοσχαρίσιες κοπές όπως flat iron, flank & skirt steak. Ταιριάζει επίσης σε κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, γαρίδες και λαχανικά. Υλικά 2 φλιτζάνια Μαϊντανό Φρέσκο 5 σκελίδες Σκόρδου 2 κ.σ. Κρεμμύδι Κόκκινο […]

Διάβασε περισσότερα..

Σούπα στο μπάρμπεκιου; Γιατί όχι; Αν χρησιμοποιείς την ψησταριά μόνο για να ψήνεις τα φαγητά πάνω στην σχάρα, δεν ξέρεις τι χάνεις! Με αυτή την συνταγή, θα φτιάξεις μια πεντανόστιμη, γλυκιά, κρεμώδης και πολύ θρεπτική κολοκυθόσουπα, ιδανικό γεύμα για όλα τα φθινοπωρινά κυριακάτικα τραπέζια! Υλικά 1 Ολόκληρη Κίτρινη Κολοκύθα (4 – 5 kg) 1 Κρεμμύδι […]

Διάβασε περισσότερα..

Elote ή Mexican Street Corn Dip ή Τυρένιο Ντιπ με καλαμπόκι! Η συνταγή που έχει γίνει viral και έφτασε από τους δρόμους του Jalisco στο Μεξικό σε όλο τον κόσμο! Η βασική ιδέα αποτελείται από ένα ολόκληρο ψητό καλαμπόκι πάνω στη «ρόκα» βουτηγμένο σε πλούσια σάλτσα και καλυμμένο με τυρί και κόλιανδρο! Εμείς όμως θα […]

Διάβασε περισσότερα..

Τώρα που μπήκε για τα καλά ο χειμώνας και το κρύο είναι πλέον τσουχτερό, η φασολάδα είναι ιδανικό γεύμα! Όχι μόνο θα σας ζεστάνει, αλλά θα σας προσφέρει και όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν τα φασόλια! Κάντε την παραδοσιακή συνταγή πιο ενδιαφέρουσα, προσθέτοντας μπέικον και ετοιμάζοντάς την σε μια μαντεμένια γάστρα, μέσα στην ψησταριά […]

Διάβασε περισσότερα..

Τα τραγανά τάκος από 100% τυρί τσένταρ γνωστά και ως ketotacos έχουν γίνει viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τα τελευταία δύο χρόνια! Πρόκειται για μια εναλλακτική πρόταση με ελάχιστους υδατάνθρακες που αρχικά προοριζόταν για να υποκαταστήσει την χρήση της τορτίγιας στην κετογονική δίαιτα. Όμως είναι τόσο λαχταριστά και χορταστικά που θα τα απολαύσει οποιοσδήποτε λάτρης […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 2 κ.σ. Ελαιόλαδο / 1 κ.σ. Βούτυρο 4 Αυγά 100g Φρέσκο Σπανάκι ½ Κρεμμύδι (Κόκκινο) 1 Κόκκινη / Πορτοκαλί Πιπεριά 1 κ.σ. Σχοινόπρασο (ψιλοκομμένο) ¼ κ.γ. Αλάτι Μαύρο Πιπέρι (Φρεσκοτριμμένο) ¼ Φλιτζανιού Κατσικίσιο Τυρί θρυμματισμένο (προαιρετικά) Μαντεμένιο Τηγάνι   Οδηγίες Προετοιμάζουμε τα λαχανικά: Κόβουμε το κρεμμύδι (σε λεπτές φέτες), την πιπεριά (σε μικρούς κύβους) […]

Διάβασε περισσότερα..