Υλικά 

  • 1 φλιτζάνι Αλεύρι από Άνθο Αραβοσίτου
  • 1 Αυγό
  • Περίπου 1 Φλιτζάνι Αποβουτυρωμένο γάλα (για να κάνει τη ζύμη πολύ λεπτή)
  • Λάδι

Σκεύος

Οδηγίες
1. Λαδώστε το μαντεμένιο τηγάνι της Lodge®® και τοποθετείστε το στο φούρνο / στην ψησταριά, καθώς προθερμαίνεται στους 220°C.

2. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μαζί για να κάνετε τη ζύμη και ρίξτε τα στο ζεστό μαντεμένιο τηγάνι.

3. Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.

Στην κατηγορία: Συνταγές Ψήσιμο