Σπιτικό ψωμί με καλαμποκάλευρο
Υλικά
- 1 φλιτζάνι Αλεύρι από Άνθο Αραβοσίτου
- 1 Αυγό
- Περίπου 1 Φλιτζάνι Αποβουτυρωμένο γάλα (για να κάνει τη ζύμη πολύ λεπτή)
- Λάδι
Σκεύος
Οδηγίες
1. Λαδώστε το μαντεμένιο τηγάνι της Lodge® και τοποθετείστε το στο φούρνο / στην ψησταριά, καθώς προθερμαίνεται στους 220°C.
2. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μαζί για να κάνετε τη ζύμη και ρίξτε τα στο ζεστό μαντεμένιο τηγάνι.
3. Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.