Ποικιλία ψητών λαχανικών
Υλικά
- 2 Μεσαίες κόκκινες γλυκές πιπεριές
- 3 γλυκοπατάτες (κομμένες σε κύβους)
- 1 Μεσαίο κόκκινο κρεμμύδι
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι θυμάρι
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι
- 2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
- 2 κουταλιές τριμμένο δενδρολίβανο
- 1 μικρή κολοκύθα ξεφλουδισμένη, σε κύβους
- 1 μεσαίου μεγέθους πατάτα, ξεφλουδισμένη, σε κύβους.
Οδηγίες
1. Προθερμάνετε την ψησταριά σε μεσαία θερμοκρασία.
2. Σε ένα μεγάλο μπωλ, ανακατέψτε τις κόκκινες πιπεριές (κομμένες σε κομμάτια 1,5 – 2 πόντων) , τις πατάτες, την κολοκύθα, τις γλυκοπατάτες και το κρεμμύδι.
3. Σε ένα μικρό μπωλ ανακατέψτε ξύδι, λάδι και καρυκεύματα , περιχύστε το μείγμα στα λαχανικά και ανακατέψτε τα καλά.
4. Τοποθετήστε τα στην κατσαρόλα, χωρίς καπάκι και ψήστε τα για 30-40 λεπτά , η μέχρι να μαλακώσουν ανακατεύοντας κάθε τόσο.