Υλικά

  • 2 Μεσαίες κόκκινες γλυκές πιπεριές
  • 3 γλυκοπατάτες (κομμένες σε κύβους)
  • 1 Μεσαίο κόκκινο κρεμμύδι
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι θυμάρι
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι πιπέρι
  • 2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
  • 2 κουταλιές τριμμένο δενδρολίβανο
  • 1 μικρή κολοκύθα ξεφλουδισμένη, σε κύβους
  • 1 μεσαίου μεγέθους πατάτα, ξεφλουδισμένη, σε κύβους.

Οδηγίες

1. Προθερμάνετε την ψησταριά σε μεσαία θερμοκρασία.

2. Σε ένα μεγάλο μπωλ, ανακατέψτε τις κόκκινες πιπεριές (κομμένες σε κομμάτια 1,5 – 2 πόντων) , τις πατάτες, την κολοκύθα, τις γλυκοπατάτες και το κρεμμύδι.

3. Σε ένα μικρό μπωλ ανακατέψτε ξύδι, λάδι και καρυκεύματα , περιχύστε το μείγμα στα λαχανικά και ανακατέψτε τα καλά.

4. Τοποθετήστε τα στην κατσαρόλα, χωρίς καπάκι και ψήστε τα για 30-40 λεπτά , η μέχρι να μαλακώσουν ανακατεύοντας κάθε τόσο.

Στην κατηγορία: Λαχανικά Συνταγές