Παραδοσιακό Stubb’s® μπέργκερ
Υλικά
- 1 κιλό κιμά βόειου κρέατος (85% άπαχο)
- 1 φλιτζάνι μείγμα μπαχαρικών για Burger & Sausage, 200g της Not Just BBQ®
- Ψημένα ψωμάκια
- Τυρί τσένταρ
- Μαρούλι
- Ντομάτα
- Μαγιονέζα
Οδηγίες
1. Προετοιμάστε την ψησταριά σας για άμεσο ψήσιμο.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τον κιμά και το μείγμα μπαχαρικών για Burger & Sausage, 200g της Not Just BBQ®. Στη συνέχεια καλύψτε το μπολ με μια μεμβράνη και βάλτε το στην ψύξη για 1 ώρα.
3. Όταν το μείγμα είναι έτοιμο, φτιάξτε 4 μπιφτέκια χάμπουργκερ. Τοποθετήστε τα στη σχάρα και ψήστε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία για άμεσο ψήσιμο για περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά για medium ψήσιμο και 8 λεπτά ανά πλευρά για well done.
4. Σερβίρετε σε ψημένα ψωμάκια με φέτες τυριού τσένταρ, μαρούλι, ντομάτα και μαγιονέζα.