Υλικά

Οδηγίες

1. Πλένετε τα ψάρια και τα στεγνώνετε, σκουπίζοντας ταμποναριστά με χαρτί κουζίνας.

2. Μαρινάρετε τα ψάρια με σκόρδο.

3. Σε ένα βάζο, βάζετε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το υγρό καπνίσματος και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να ομοιογενοποιηθεί.

4. Ψήνετε τα ψάρια για περίπου 7 λεπτά.

5. Γαρνίρετε τα ψάρια με τη σάλτσα και σερβίρετε.

 

Στην κατηγορία: Συνταγές Ψάρι - Θαλασσινά