Καπνιστά χοιρινά παϊδάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου
Υλικά
3/4 φλιτ σάλτσα μπάρμπεκιου Original – Mississippi Barbeque Sauce®
1/2 φλιτ σάλτσα ντομάτας
1/2 φλιτζάνι ξίδι μήλου
1/3 φλιτ καφέ ζάχαρη
1 μακρύ κόκκινο τσίλι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, θρυμματισμένες
2 κουταλάκια του γλυκού καπνιστή πάπρικα
1,5 Kg χοιρινά παϊδάκια αμερικανικού τύπου
3 σταγόνες υγρό καπνίσματος, Natural Hickory – Colgin®
Οδηγίες
1. Προσθέστε τη σάλτσα μπάρμπεκιου, τη σάλτσα ντομάτας, το ξίδι, τη ζάχαρη, τo τσίλι, το σκόρδο, το υγρό καπνίσματος και την πάπρικα σε ένα μεγάλο ρηχό γυάλινο ή κεραμικό πιάτο.
2. Προσθέστε τα παϊδάκια και φροντίστε να επικαλυφτούν όλες οι πλευρές τους από το μείγμα.
3. Καλύψτε τα και βάλτε τα στο ψυγείο για 6 ώρες ή για μια νύχτα, αν το επιτρέπει ο χρόνος σας.
4. Ψήνουμε στο φούρνο ή τη σχάρα.