Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινά παϊδάκια (κοιλιά)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι σέλινου, τριμμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκους σκόρδου
  • 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Εξοπλισμός

Οδηγίες

1. Προθερμάνετε το υδατόλουτρο στους 62 ° C
2. Τρίψτε τα μπαχαρικά πάνω στο κρέας και μετά καλύψτε το κρέας τελείως με αυτά.
3. Τοποθετήστε τα επικαλυμμένα παϊδάκια σε σακούλες κενού αέρος,  φροντίζοντας να μην τις γεμίσετε τελείως και σφραγίζετε τες.
4. Τοποθετήστε τις σακούλες στο υδατόλουτρο και αφήστε τες να μαγειρευτούν για 72 ώρες.
5. Στη συνέχεια ζεσταίνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι ή ανάψτε την ψησταριά σας και ψήστε τα  παϊδάκια μέχρι να πάρουν ένα ομοιόμορφο καστανό χρώμα. Σερβίρετε μαζί με την αγαπημένη σας σάλτσα και λαχανοσαλάτα (coleslaw).

*Σημειώστε: Εάν θέλετε να διατηρήσετε τα παϊδάκια ώστε να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα, τότε μπορείτε να τα βάλετε στο ψυγείο μέχρι και 3 ημέρες, αφού τα βγάλετε από το υδατόλουτρο και τα αφήσετε να κρυώσουν.

Στην κατηγορία: Uncategorized Συνταγές Χοιρινό