Υλικά

  • ½ κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
  • 4 φέτες μπέικον
  • 4 φέτες τυρί πικάντικο
  • 4 ψωμάκια για χάμπουργκερ
  • ¼ φλιτζανιού, μαγιονέζα
  • 1 αβοκάντο, κομμένο
  • ½ φλιτζάνι χοντροκομμένα φρέσκα φύλλα κόλιανδρου

Οδηγίες

1. Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε μέτρια-υψηλή θερμότητα.

2. Πλάστε τον κιμά σε 4 μπιφτέκια. Ψήστε τα μπιφτέκια πάνω από άμεση μέτρια-υψηλή θερμότητα, 4 – 6 λεπτά από κάθε πλευρά. Παράλληλα, ψήστε το μπέικον, πάνω σε μαντεμένια πλάκα.

3. Μόλις βγάλετε τα μπιφτέκια από τη φωτιά, τοποθετήστε μια φέτα τυρί πάνω από κάθε μπιφτέκι για να λιώσει. Βάλτε πάνω στη σχάρα τα ψωμάκια να ζεσταθούν.

4. Απλώστε στα ζεστά ψωμάκια μαγιονέζα και στη συνέχεια γεμίστε τα, προσθέτοντας τα μπιφτέκια, μια φέτα μπέικον, αβοκάντο, και κόλιανδρο ανά cheeseburger.

Στην κατηγορία: Μοσχάρι Συνταγές