Λαχανικά Ψητά, σε ψησταριά Υλικά 2 Μανιτάρια Portobello (μεσαίου μεγέθους) 1 Mελιτζάνα 1 Κολοκυθάκι πράσινο 1 Κρεμμύδι ξερό (κόκκινο) 1 Ματσάκι Σπαράγγια (χοντρά) 1 Κόκκινη Πιπεριά 1 κ.σ. Αλάτι Ελαιόλαδο Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι Οδηγίες Προετοιμάστε τη σχάρα της ψησταριάς σας για άμεσο ψήσιμο, προθερμαίνοντας την σε μέτρια ένταση, στους 175 – 230°C. Κόβετε όλα τα λαχανικά […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 4 Μοσχαρίσιες Μπριζόλες Rib Eye (Πάχους 4 cm η κάθε μια) Ελαιόλαδο 2 κ.σ. Αλάτι 1½ κ.γ. Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι Οδηγίες Προετοιμάστε τη σχάρα της ψησταριάς σας για έμμεσο ψήσιμο, προθερμαίνοντας την σε χαμηλή ένταση, στους 150°C. Για να περιορίσετε τις αναφλέξεις μπορείτε να αφαιρέσετε το λίπος περιμετρικά της μπριζόλας (αφήνοντας τουλάχιστον 0.5 cm). Αλείφετε […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 4 Χοιρινές Μπριζόλες με κόκκαλο (280 – 340g και πάχους 2.5 cm η κάθε μια) Ελαιόλαδο 1 ½ κ.σ. Αλάτι 1 κ.γ. Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι Υλικά για το Γλάσο ½ φλιτζάνι Ξύδι Βαλσάμικο 2 κ.σ. Καστανή Ζάχαρη 1 κ.σ. Φρέσκο Χυμό Λεμόνι ½ κ.γ. Κύμινο (σε σκόνη) ¼ κ.γ. Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι Υλικά για την Σάλτσα […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 10 φιλετάκια Μπούτι Κοτόπουλου (χωρίς κόκκαλο) 1 κ.σ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ. Αλάτι 1/4 κ.γ. Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι Μεταλλικά Σουβλάκια Υλικά για την Σάλτσα 1 Κύβο Ζωμό Κοτόπουλου 3 κ.σ. Σάλτσας Σόγιας (Soy Sauce) 3 κ.σ. Κρασί Ρυζιού Mirin 2 κ.σ. Φρέσκο Χυμό Λεμόνι 1 κ.σ. Καστανή Ζάχαρη 1 κ.γ. Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι Οδηγίες Τοποθετήστε μέσα σε […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά Για το βούτυρο ½ φλιτζάνι αλατισμένο βούτυρο 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο κρεμμύδια 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο δεντρολίβανο 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο σχοινόπρασο 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο μαϊντανό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι Για […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1 ½ φλιτζάνια γάλα 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 μίσχο βανίλιας 8 κρόκοι αυγών ½ φλιτζάνι ζάχαρη (λευκή) ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι Ακατέργαστη ζάχαρη (καφέ) Οδηγίες 1. Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και προσθέστε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και την βανίλια. 2. Σε ένα μπολ προσθέστε τους κρόκους αυγών, τη λευκή […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1 κιλό χοιρινά παϊδάκια (κοιλιά) 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι σέλινου, τριμμένο 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκους σκόρδου 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα Εξοπλισμός Συσκευή μαγειρέματος Sous vide Σακούλες σφράγισης Συσκευή σφραγίσματος Οδηγίες 1. Προθερμάνετε το υδατόλουτρο στους 62 ° C 2. Τρίψτε τα μπαχαρικά πάνω στο κρέας και […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά ½ φλιτζάνι χυμό μήλου 3 κουταλιές της σούπας μέλι 3 κουταλιές της σούπας μπαχαρικά Pork & Poultry Rub της Traeger®️ ¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας φύλλα θυμάρι ½ κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι 2 φιλέτα χοιρινού κρέατος, χωρίς το δέρμα (250-500 gr) Οδηγίες 1. Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το χυμό […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 1.5 kg χοιρινά παϊδάκια Φρέσκο τζίντζερ κομμένο σε φέτες 5 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν 1 μπουκάλι μαύρη μπύρα Σάλτσα Original BBQ, της Stubb’s®️ Σκόρδο Λάδι Αλάτι και πιπέρι Οδηγίες 1. Τοποθετήστε το σκόρδο, το τζίντζερ, 2 κουταλιές λάδι σε ένα τηγάνι και μαγειρέψτε μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα το […]

Διάβασε περισσότερα..

Υλικά 680gr Βοδινό κιμά, 80% άπαχο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα Original BBQ της Stubb’s®️ 4 φέτες τυρί Cheddar 8 φέτες μαγειρεμένο μπέικον 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο λάχανο 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι 1 πρέζα ζάχαρη ⅓ φλιτζάνι Crispy […]

Διάβασε περισσότερα..