BBQ.gr logo

Μηχανή Μαγειρέματος Sous Vide, Perfect Cook - Ardes

Κωδ. Σ10520

Αμεσα διαθέσιμο

Συσκευή μαγειρέματος ακριβείας, τεχνολογίας Sous Vide, με ελεγχόμενο σύστημα θερμοκρασίας.

Only 5 left

159,00 €
ή από 13,25 €/μήνα (έως 12 άτοκες δόσεις)

Για Αποστολή
Εντός Αττικής

Δωρεάν

Για Αποστολή
Εκτός Αττικής

5.90€

Για αποστολή στην Κύπρο

20.00 €

After Sales
Support

από εξειδικευμένο προσωπικό

Είμαστε κοντά σας πριν αλλά και μετά την αγορά!
7 ημέρες την εβδομάδα

Φιάλες Υγραερίου

Δείτε παρόμοια προϊόντα:
BBQ GADGETS Sous Vide

Δείτε τα σχετικά Video Ανακαλύψτε τεχνικές και μυστικά για το τέλειο ψήσιμο

Λεπτομέρειες

Η συσκευή μαγειρέματος Perfect Cook, τεχνολογίας Sous vide της Ardes, είναι μια συσκευή ακριβείας που μαγειρεύει τα φαγητά σας μέσα σε νερό, χρησιμοποιώντας ένα ελεγχόμενο σύστημα θερμοκρασίας.
Το Perfect Cook, για να λειτουργήσει σωστά θα πρέπει να βυθιστεί σε ένα δοχείο/κατσαρόλα γεμάτο με νερό. Χρησιμοποιήστε το ειδικό άγκιστρο που διαθέτει, για να διατηρήσετε τη σωστή θέση της συσκευής, σταθεροποιώντας τη στην άκρη του δοχείου/κατσαρόλα.
Στη συνέχεια ρυθμίστε τη θερμοκρασία μαγειρέματος (+/- 0,1 ° C), με τον αυτόματο χρονόμετρο/μετρητή, ανάλογα με το φαγητό και το επίπεδο ψησίματος που επιθυμείτε.
Τέλος τοποθετήστε το φαγητό μέσα σε ένα σακουλάκι και βυθίστε το, στο δοχείο/κατσαρόλα αρχίζοντας το μαγείρεμα. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ο Perfect Cook διατηρεί τη θερμοκρασία σταθερή, επιτρέποντάς σας, να μαγειρεύετε ταυτόχρονα περισσότερα από ένα φαγητά.
Με την επαναστατική μέθοδο μαγειρέματος Sous vide, τα φαγητά μαγειρεύονται πάρα πολύ αργά, απαλά και σε χαμηλή θερμοκρασία, έτσι ώστε να διατηρούν όλες τις θρεπτικές αξίες και την γεύση τους ανέπαφες. Όλοι οι κoρουφαίοι chefs παγκοσμίως χρησιμοποιούν αυτήν την μέθοδο σε κάποια από τα πιάτα τους.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Ισχύς: 1300 W
  • Κατανάλωση: 220 - 240V
  • Μπλε οπίσθια LCD ψηφιακή οθόνη
  • Αυτόματο σύστημα ρύθμισης θερμοκρασίας
  • Χρονόμετρο
  • Ακρίβεια θερμοκρασίας: 0,1 ° C
  • Εύρος θερμοκρασιών μαγειρέματος: 0 - 95°C
  • Πολυανθρακική και ανοξείδωτη δομή

Η τεχνική Sous Vide, είναι ένας υγιεινός τρόπος μαγειρέματος σε κενό αέρος, που μέχρι πρότινος μπορούσατε να απολαύσετε μόνο σε ακριβά εστιατόρια. Αλλά όχι πια!
Η τεχνική Sous vide (Σους Βιντ) αποτελεί μια σύγχρονη τεχνική μαγειρέματος και η ονομασία της, προέρχεται από την ομώνυμη γαλλική φράση που σημαίνει "εν κενώ". Σύμφωνα με την τεχνική αυτή, τα τρόφιμα σφραγίζονται σε κενό αέρος και εν συνεχεία ψήνονται σε σταθερή θερμοκρασία, αισθητά χαμηλότερη σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες τεχνικές μαγειρέματος (τηγάνισμα, βράσιμο κτλ).
Αυτός που εισήγαγε τη τεχνική μαγειρικής sous vide στις κουζίνες των εστιατορίων ήταν ο Γάλλος Georges Pralus το 1974. Θέλοντας να κρατήσει αναλλοίωτη την γεύση, την υφή, αλλά και το μέγεθος του φουά γκρά που ετοίμαζε, ανακάλυψε ότι όταν τοποθετούσε τη συσκευασία του φουά γκρά (πλαστική σακούλα, σφραγισμένη αεροστεγώς) σε ένα θερμαινόμενο υδατόλουτρο με ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας, μπορούσε να μειώσει τη συρρίκνωση του τροφίμου από 40% σε 5%. Επιπλέον, η πλαστική μεμβράνη εμπόδιζε την απώλεια αρωμάτων και γεύσεων και η χαμηλή θερμοκρασία ελαχιστοποιούσε την καταστροφή των πρωτεϊνικών δομών, διατηρώντας έτσι τα θρεπτικά συστατικά. Επίσης το τρόφιμο δεν ερχόταν σε άμεση επαφή με το νερό και συνεπώς δεν έχανε την εσωτερική του υγρασία λόγω της όσμωσης. Το αποτέλεσμα ήταν ένα τελικό προϊόν με ανώτερη υφή, που διατηρούσε τα θρεπτικά στο μέγιστο τα θρεπτικά συστατικά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά (αρώματα και γεύσεις).

 Δείτε εδώ, πως να φτιάξετε χοιρινά μπριζολάκια με την τεχνική Sous Vide.

            



Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

You're reviewing: Μηχανή Μαγειρέματος Sous Vide, Perfect Cook - Ardes

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

1 star
2 stars
3 stars
4 stars
5 stars
Ποιότητα Προϊόντος
Με έμφαση στην λεπτομέρεια